Libnet.ro
UNICEF

01:05

Testare gratuita pentru cancer! Care sunt categoriile de bucuresteni ce pot beneficia de aceste pachete?

Antena3 Antena3,
Testare gratuita pentru cancer! Care sunt categoriile de bucuresteni ce pot beneficia de aceste pachete?

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cuAsociatia Sanatate pentru Comunitatesi Centrul Medical Neolife, va derula, incepand din luna august n. continuă pe Antena3

Schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Care sunt noile reguli pentru soferi

Anunt important pentru soferi! Ministerul Sanatatii a informat noile reguli pentru schimbarea si reinnoirea permisului de conducere. Schimbarea si reinnoirea permisului auto de conducere. Noile reguli se aplica deja Ministerul Sanatatii a dat un act normativ prin care modifica modul in care o anumita categorie de persoane poate obtine sau reinnoi permisul de conducere. Totodata, .

Nimeni din Guvern nu se va atinge de aceste pensii. Care sunt pensionarii care scapa de taxare

Guvernul a anuntat care sunt pensionarii care vor scapa de taxe. Secretarul general al Partidului Social Democrat a sustinut ca va face o analiza foarte atenta asupra pensiilor care depasesc o anumita suma. Ce pensionari scapa de taxare? Guvernul a facut anuntul Mihai Fifor, secretar al Partidului Social Democrat a declarat ca va urma sa .

Ordinea in care sunt nascuti copiii conteaza. Cum esti daca te-ai nascut primul, al doilea sau al treilea

Un subiect mult discutat intr-o familie cu mai multi frati, locul in familie. Cearta vesnica dintre acestia se rezuma la calitatile si iubirea pe care le-o acorda parintii in functie de venirea pe lume. Ce inseamna daca te-ai nascut primul? Ce inseamna daca te-ai nascut primul, al doilea sau al treilea? Ordinea nasterii conteaza! intr-o .

Serena Williams finanteaza un site pentru mamicile care sufera de depresie postnatala

Tenismena Serena Williams, invinsa de Simona Halep in finala de la Wimbledon 2019, face afaceri in IT, iar zilele trecute a investit 3 milioane de dolari, alaturi de un miliardar american, intr-un site care ajuta mamicile sa faca fata mai usor depresiei postnatale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )