Libnet.ro
UNICEF

17:16

Testarea bucurestenilor in masa incepe de astazi: Sunt imun la COVID, pe Arena Nationala

Playtech Playtech,
Testarea bucurestenilor in masa incepe de astazi: Sunt imun la COVID, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti, sub conducerea Gabrielei Firea, va incepe de astazi testarea in masa a cetatenilor Capitalei, cu mentiunea ca nu se vor efectua teste de infectie cu noul. continuă pe Playtech

Primaria Capitalei incepe miercuri testarea bucurestenilor selectati in programul Sunt imun la Covid

Primaria Capitalei incepe miercuri, la Arena Nationala, testarea celor 10. 500 de bucuresteni selectati in programul Sunt imun la Covid. Testul este unul rapid, iar scopul sau este de a detecta daca persoana respectiva are anticorpi impotriva virusului Sars- Cov2. Proiectul a starnit controverse deoarece testele rapide nu sunt foarte exacte si nu este foarte clar cine a facut esantionarea.

incepe testarea bucurestenilor in cadrul programului Sunt imun la COVID

Programul Sunt imun la COVID va incepe, miercuri, 10 iunie, pe Arena Nationala, a anuntat Primaria Capitalei. Astfel, primii bucuresteni cuprinsi in esantion vor face testul de tip anticorpi impotriva virusului Sars- CoV-2. Primarul Gabriela Firea a anuntat miercuri ca 2. 000 de persoane sunt deja inscrise.

PMB: incepe testarea bucurestenilor in cadrul programului Sunt imun la COVID

Primii bucuresteni cuprinsi in esantion vor face testul de tip anticorpi impotriva virusului Sars-Cov2. Aceasta testare va arata care este procentajul celor care s-au imunizat si nivelul de circulatie a noului coronavirus in Capitala, anunta PMB. Pe 27 mai, Primaria Capitalei preciza ca au fost expediate scrisorile catre cei 10. 500 de bucuresteni selectati sa participe la campania de testare rapida privind COVID-19.

VIDEO Primaria Capitalei a inceput testarea pentru anticorpi COVID-19 Cati bucuresteni au venit in prima zi pe Arena Nationala

Primaria Capitalei a inceput miercuri, la Arena Nationala, testarea celor 10. 500 de bucuresteni selectati in cadrul proiectului Sunt imun la covid. Testarea a inceput la ora 11. 00, iar pana la ora 12. 00 au fost testate 25 de persoane din cele 500 programate. Persoanele selectate pentru testare au fost programate din 20 in 20 de minute si nu s-au format cozi la intrare. Din contra, erau chiar foarte putini oameni, semn ca nu toata lumea programata a venit, iar multe pupitre de testare erau goale si medicii isi asteptau pacientii.

Primaria Capitalei incepe miercuri testarea bucurestenilor pentru COVID-19

Primaria Capitalei incepe maine, la Arena Nationala, testarea celor 10. 500 de bucuresteni selectati in programul Sunt imun la Covid. Testul este unul rapid, iar scopul sau este de a detecta daca persoana respectiva are anticorpi impotriva virusului Sars- Cov2.

Programul Sunt imun la COVID. Gabriela Firea: Primii 500 de bucuresteni vor fi testati miercuri

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anuntat ca miercuri vor fi testati primii 500 de bucuresteni pentru depistarea de anticorpi COVID-19, in cadrul programului Sunt imun la COVID. Scopul este.

Nicusor Dan, critici la adresa Gabrielei Firea: Testarea bucurestenilor, o comedie a erorilor

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR pentru Primaria Capitalei, o critica pe Gabriela Firea pentru demersul inceput privind testarea in masa a bucurestenilor.

incepe testarea in masa a bucurestenilor. Autoritatile vor sa vada procentajul celor care s-au imunizat. Anutul facut de Gabriela Firea

Incepe testarea in masa a bucurestenilor pentru coronavirus. Autoritatile vor sa afle care este procentajul celor care s-au imunizat si gradul de raspandire a noului coronavirus in Capitala.

Miscare de campanie? Cum s-a mobilizat Gabriela Firea pe Arena Nationala pentru testarea bucurestenilor

Gabriela Firea a promis, in contextul pandemiei de coronavirus, ca va porni o campanie de testare a bucurestenilor. Cum-necum, a inceput prima etapa a acestui proces, iar locul ales este Arena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )