Libnet.ro
UNICEF

20:30

Testele de evaluare PISA, amanate cu un an, din cauza pandemiei

România Liberă România Liberă,
Testele de evaluare PISA, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Extrem de asteptatul studiu PISA, care evalueaza o data la fiecare trei ani performantele sistemelor. continuă pe România Liberă

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

Sondaj. Romanii se tem de somaj si de taierea salariilor din cauza pandemiei si strang bani albi pentru zile negre

Cei mai multi dintre romanii chestionati de BestJobs spun ca se tem de somaj si de taierea salariilor din cauza pandemiei, sustinand ca vor continua sa economiseasca bani albi pentru zile negre.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

Deschiderea unui mare mall se amana pentru 2021, din cauza pandemiei

Deschiderea Colosseum Mall, planificata initial pentru sfarsitul acestui an, este reprogramata pentru 2021, avand in vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )