Libnet.ro
UNICEF

09:30

Testul a doi barbati din Buzau, declarati vindecati de corvid in martie, a iesit din nou pozitiv

România Liberă România Liberă,
Testul a doi barbati din Buzau, declarati vindecati de corvid in martie, a iesit din nou pozitiv

Testul a doi barbati din Buzau, declarati vindecati de coronavirus in luna martie, a iesit din nou p. continuă pe România Liberă

Doi pacienti din Buzau vindecati de coronavirus s-au imbolnavit din nou

Doi pacienti din judetul Buzau, in varsta de 29 si 46 de ani, externati pe 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declarati pozitivi dupa 12 zile de la externare.

Doi barbati din Targu Mures au sarit de pe balcon, dupa 11 zile de carantina

Doi barbati din Targu Mures care au sarit de pe balcon, sambata, in timp ce se aflau de 11 zile intr-un centru de carantina din Ungheni, judetul Mures, s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Ordine de protectie provizorii, emise pe numele a doi barbati agresivi

Politistii ialomiteni au emis in ultimele 48 de ore, doua ordine de protectie provizorii, pe numele a doi barbati de 46 si 48 de ani, care si-au lovit concubinele.

Tanara de 18 ani, reclamata de sotul ei ca a plecat din izolare. Ea a fost gasita de politie intr-o masina, cu doi barbati

O tanara care se afla acasa, in izolare, a fost prinsa de politistii din Arges dupa ce a plecat si a fost reclamata de sot. Aceasta a fost gasita intr-o masina, cu alti doi barbati iar acum se afla in carantina institutionalizata, ea fiind si amendata, transmite Mediafax.

Un pastor, sotia si doi copii din Codlea, depistati pozitivi cu noul coronavirus

La Codleanumarul de persoane infectate cu coronavirus creste rapid, dupa ce personalul Substatiei de Ambulanta a fost confirmat pozitiv. Astfel, un pastor, sotia si doi copii au fost internati la spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )