Libnet.ro
UNICEF

05:30

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Hotnews Hotnews,
 Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Prima tara din Asia care legalizeaza marijuana in scopuri medicinale

Intr-o sesiune extraordinara inainte de Anul Nou, Parlamentul thailandez a aprobat proiectul privind utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare. Thalanda devine, astfel, prima tara din Asia de Sud-Est care adopta aceasta decizie, in conditiile in care exista legi stricte si pedepse dure in regiune, scrie publicatia New York Times.

Cadoul de Anul Nou: O noua tara legalizeaza consumul de marijuana in scopuri medicale

Thailanda va fi prima tara din Asia care va legaliza utilizarea marijuanei in scopuri comerciale, cat si pentru cercetare. Aceasta este o decizie revolutionara pentru regiune, avand in vedere ca numeroase.

O tara vizitata des de romani a legalizat canabisul

Thailanda devine prima tara asiatica ce legalizeaza canabisul in scop terapeutic, lansandu-se pe o piata dominata in prezent de tari precum Canada, Australia si Israel, potrivit Le Figaro. Adunarea.

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )