Libnet.ro
UNICEF

11:15

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

Antena3 Antena3,
Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri. continuă pe Antena3

Locul din Romania care se afla in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala

Marginimea Sibiului, in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala. Este locul perfect unde te poti duce intr-o vacanta relaxanta si benefica sanatatii tale mentale. Alaturi de Marginimea.

Care este impactul economic al Sanofi pe piata din Romania?

Sanofi este o companie lider pe piata farmaceutica din Romania, cu o amprenta locala puternica. Producatorul de medicamente are o cifra de afaceri anuala de peste 230 milioane euro, iar pentru fiecare 1 euro se genereaza 3,56 euro valoare bruta.

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

Decizia care i-a schimbat radical viata unei bombe sexy din showbiz! Nu mai credea ca i se poate intampla asta

O bomba sexy din showbiz a primit o veste la care nu mai spera, decizia luata recent schimbandu-i radical viata. Mai multe, pe.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )