Libnet.ro
UNICEF

09:01

The Empty Shop, primul magazin gol din Romania, a adunat 30 de tone de haine de la 10.000 de oameni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The Empty Shop, primul magazin gol din Romania, a adunat 30 de tone de haine de la 10.000 de oameni

The Empty Shop, campania destinata donatiilor de haine initiata de Promenada si desfasurata in alte 12 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a strans, in doua saptamani, peste 10. 000 de donatori si aproximativ 30 de tone de haine,. continuă pe Wall-Street Ro

The Empty Shop seteaza un record national: 30 de tone de haine donate in doar doua saptamani

The Empty Shop, campania destinata donatiilor de haine initiata de Promenada si desfasurata in alte 12 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a reusit sa atraga, in doar doua saptamani, peste 10. 000 de donatori si o cantitate record de haine, aproximativ 30 de tone, stabilind, astfel, un record national.

Dinamo invinge Timisoara cu un gol din offside

Echipa Dinamo Bucuresti a pus mana pe cele trei puncte in meciul cu ACS Poli Timisoara prin intermediul unui gol marcat de Moldoveanu cu un gol din pozitie afara din joc.

Unde se afla Antonia, primul functionar public virtual din Romania

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. Pe nume Antonia, este vorba de un proiect de inteligenta artificiala, prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie,.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu stie numarul ursilor din Romania

Desi este o chestiune ce tine de ministerul pe care il pastoreste, Gratiela Gavrilescu nu are nicio problema sa recunoasca faptul ca nu stie care este numarul ursilor din Romania. Noi nu cunoastem la.

Forza Rossa inaugureaza in vara showroom-ul Aston Martin din Romania

Aston Martin, pentru prima data reprezentat oficial in Romania prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, va avea din vara intreaga gama de modele expuse in showroom-ul din Otopeni, aflat langa cel al .

Cum arata casa celui mai bogat om din Romania. Locuinta este absolut impresionanta

Situata intr-un complex rezidential din cartierul Baneasa, locuinta omului de afaceri Ion Tiriac este impresionanta. Are un teren de 800 de metri patrati. Doar patul in care doarme Tiriac are 16 metri.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Echipa in premiera, la cea mai mare impadurire din Romania. Carmen Avram: imi place sa fiu acolo unde se face istoria

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit si Carmen Avram, realizator in premiera, care a plantata plantat trei stejari si toti au fost dedicati eroilor de la Marasesti. Unul este pentru.

Descoperire impresionanta la marginea unui drum de tara din Romania

Un tezaur ce include circa 60 de monede, majoritate din argint, datand de la finalul Evului Mediu, a fost descoperit, recent, la marginea unui drum din zona localitatii Fetindia, de catre un pasionat de arheologie,.

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )