Libnet.ro
UNICEF

11:15

The Guardian: Sudul si estul Europei se teme mai mult de emigratie decat de imigratie / in Romania, populatia a scazut cu aproape 10%

Hotnews Hotnews,
 The Guardian: Sudul si estul Europei se teme mai mult de emigratie decat de imigratie / in Romania, populatia a scazut cu aproape 10%

In Spania, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria si Romania, sase dintre tarile unde numarul populatiei este fie extrem de scazut, fie in scadere simtitoare, tot mai multi cetateni afirma ca emigratia este mai ingrijoratoare decat imigratia, dupa cum releva un sondaj efectuat de Consiliul European pentru Relatii Externe ECFR). Cele mai dure scaderi se inregistreaza in Romania, potrivit The Guardian, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Studiu, inaintea alegerilor europarlamentare: Tarile din sudul si estul Europei, inclusiv Romania, sunt mai ingrijorate de emigratie, coruptie, nationalism si economie

Tarile din sudul si estul Europei, printre care si Romania, sunt mult mai ingrijorate de fenomenul emigratiei decat de imigratie, in contextul in care populatia acestor state a scazut dramatic, arata un studiu efectuat in 14 state UE, citat de Guardian.

SONDAJ Ce problema iti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?

Un studiu realizat in mai multe tari europene, inaintea apropiatelor alegeri europarlamentare, arata ca statele din sudul si estul continentului, inclusiv Romania, sunt ingrijorate mai putin de teme precum imigratia si mai mult de emigratie, coruptie sau economie. Sondaj HotNews. ro: Ce problema crezi ca-ti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?.

Partidele au incasat in martie peste 13 milioane de lei din subventii de la stat / Mai mult de jumatate din suma, pentru PSD

Partidele parlamentare au incasat in luna martie peste 13,5 milioane de lei din subventii de la stat, din aceasta suma mai mult de jumatate fiind alocata PSD, potrivit datelor transmise marti de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). De altfel, PSD a fost marele castigator dupa intrarea in vigoare a noii legi privind finantarea partidelor politice, la inceputul anului trecut. Cea mai mare suma a fost obtinuta de partidul lui Liviu Dragnea in septembrie 2018 - peste 35 de milioane de lei. Anuntul AEP vine in aceeasi zi in care DNA a anuntat ca trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare, fiind acuzat ca si-a insusit banii din subventia acordata partidului.

Finantele vor sa imprumute de la banci 3,62 miliarde lei in aprilie, cu aproape 50% mai mult decat martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute de la banci in aprilie 3,62 miliarde de lei, inclusiv sumele suplimentare, cu 46,5% mai mult decat in martie si cu 27,3% peste cea atrasa, reiese dintr-un anunt al ministerului, potrivit Mediafax.

In Romania a scazut cel mai mult numarul de detinuti, din 47 de state analizate de Consiliul Europei

Un raport al Consiliului Europei dezvaluie ca rata incarcerarii, in general, a scazut in Europa, in perioada 2016-2018, de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, potrivit statisticilor anuale ale Consiliului Europei, citate de Ziare. com .

Romania, tara unde rata de incarcerare a scazut cel mai mult intre 2016-2018

Rata de incarcerare a scazut pe ansamblu in Europa cu 6,6% intre 2016 si 2018, ajungand de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, potrivit Statisticii penale anuale a Consiliului Europei SPACE) pe.

Incredibil. Ce regreta cel mai mult oamenii in clipa mortii

O jurnalista britanica ce a lucrat timp de mai multi ani in domeniul asistentei sociale si a avut grija de bolnavi aflati in ultima faza, in ultimele lor saptamani de viata, a facut un fel de top cinci al celor mai des.

Alegeri locale Turcia: sultanul Erdo287;an pierde alegerile in marile orase, dar nimic mai mult

Erdo287;an este pe punctul de a pierde controlul marilor orase, dar alianta cu ultra nationalistii de la MHP ii asigura mai bine de 50% din totalul voturilor la nivel national. Pe fondul unei situatii economice dificile, baza conservatoare a partidului din marile orase s-a erodat. Istanbul si Ankara au fost castigate de opozitie. Antalya, Mersin sau Adana la fel. Un semn ca popularitatea sultanului scade, dar are inca puteri depline in controlul Turciei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )