Libnet.ro
UNICEF

00:07

In Romania a scazut cel mai mult numarul de detinuti, din 47 de state analizate de Consiliul Europei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In Romania a scazut cel mai mult numarul de detinuti, din 47 de state analizate de Consiliul Europei

Un raport al Consiliului Europei dezvaluie ca rata incarcerarii, in general, a scazut in Europa, in perioada 2016-2018, de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, potrivit statisticilor anuale ale Consiliului Europei, citate de Ziare. com . continuă pe Wall-Street Ro

Romania, tara unde rata de incarcerare a scazut cel mai mult intre 2016-2018

Rata de incarcerare a scazut pe ansamblu in Europa cu 6,6% intre 2016 si 2018, ajungand de la 109,7 la 102,5 detinuti la 100. 000 de locuitori, potrivit Statisticii penale anuale a Consiliului Europei SPACE) pe.

SONDAJ Ce problema iti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?

Un studiu realizat in mai multe tari europene, inaintea apropiatelor alegeri europarlamentare, arata ca statele din sudul si estul continentului, inclusiv Romania, sunt ingrijorate mai putin de teme precum imigratia si mai mult de emigratie, coruptie sau economie. Sondaj HotNews. ro: Ce problema crezi ca-ti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

Incredibil. Ce regreta cel mai mult oamenii in clipa mortii

O jurnalista britanica ce a lucrat timp de mai multi ani in domeniul asistentei sociale si a avut grija de bolnavi aflati in ultima faza, in ultimele lor saptamani de viata, a facut un fel de top cinci al celor mai des.

Partidele au incasat in martie peste 13 milioane de lei din subventii de la stat / Mai mult de jumatate din suma, pentru PSD

Partidele parlamentare au incasat in luna martie peste 13,5 milioane de lei din subventii de la stat, din aceasta suma mai mult de jumatate fiind alocata PSD, potrivit datelor transmise marti de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). De altfel, PSD a fost marele castigator dupa intrarea in vigoare a noii legi privind finantarea partidelor politice, la inceputul anului trecut. Cea mai mare suma a fost obtinuta de partidul lui Liviu Dragnea in septembrie 2018 - peste 35 de milioane de lei. Anuntul AEP vine in aceeasi zi in care DNA a anuntat ca trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare, fiind acuzat ca si-a insusit banii din subventia acordata partidului.

Campanie de informare privind vaccinarea: Romania, tara cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, pe penultimul loc in UE la rata vaccinarii

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana ca rata de acoperire cu prima doza de vaccin impotriva rujeolei 86%). in tara noastra s-au inregistrat, de la declararea epidemiei de rujeola, in urma cu doi ani si jumatate, 16. 293 cazuri de rujeola, dintre care 62 de decese - cea mai grava epidemie de rujeola de pe continent. Coalitia Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) a lansat, astazi, campania de informare privind vaccinarea Initiativa pentru viitor.

The Guardian: Sudul si estul Europei se teme mai mult de emigratie decat de imigratie / in Romania, populatia a scazut cu aproape 10%

In Spania, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria si Romania, sase dintre tarile unde numarul populatiei este fie extrem de scazut, fie in scadere simtitoare, tot mai multi cetateni afirma ca emigratia este mai ingrijoratoare decat imigratia, dupa cum releva un sondaj efectuat de Consiliul European pentru Relatii Externe ECFR). Cele mai dure scaderi se inregistreaza in Romania, potrivit The Guardian, citat de Rador.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )