Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Huffington Post: Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The Huffington Post: Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa

Patti Morrow, scriitoare, blogger, fotograf, a descris intr-un articol publicat de site-ul The Huffington Post atuurile Romaniei in materie de turism: incantatoare piete de oras care dateaza din timpuri medievale, dealuri cu pante cat vezi cu ochii,. continuă pe Wall-Street Ro

O jurnalista americana explica de ce Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa: ce a impresionat-0

Patti Morrow, o apreciata scriitoare, blogger si fotografa, evidentiaza intr-un articol publicat de site-ul publicatiei americane The Huffington Post de ce Romania ar putea fi considerata cea mai frumoasa tara din Europa, precizand ca frumusetea naturala si diversitatea culturala din tara noastra sunt de-a dreptul surprinzatoare.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

O publicatie americana sustine ca Romania este cea mai frumoasa tara din Europa

Potentialul turistic al Romaniei a fost elogiat intr-un articol publicat sambata de site-ul american The Huffington Post, in care se afirma ca tara noastra ar putea fi considerata.

Primaria a desemnat cea mai frumoasa fatada si cel mai frumos balcon, fara sa arate publicului care sunt imaginile castigatoare

Primaria a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului Cea mai frumoasa fatada, respectiv Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de lucrari finaliste, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

Bucuresti: Primaria a desemnat cea mai frumoasa fatada si cel mai frumos balcon, fara sa arate publicului care sunt imaginile castigatoare

Primaria Capitalei a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului Cea mai frumoasa fatada, respectiv Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de lucrari finaliste, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

Frumusetea peisajelor din Romania, elogiata intr-un articol din Huffington Post

Frumusetea Romaniei a fost elogiata intr-un articol publicat pe site-ul american The Huffington Post, in care se afirma ca tara noastra ar putea fi considerata cea mai frumoasa din Europa.

Jaguar E-type Zero este cea mai frumoasa masina electrica de pana acum

Cu un design desprins din anii `60, Jaguar E-type Zero este bolidul care va reusi de unul singur sa-ti schimbe opinia despre masini electrice. Indiferent daca se va materializa sau nu vreodata intr-o masina electrica de serie, acest concept electric demonstreaza viziunea celor de la Jaguar pentru masinile electrice. E-type Zero se bazeaza pe modelul [].

Cea mai mare cantitate de energie ne-o consumam in interiorul PNL, in dispute intre noi

Presedintele liberalilor Ludovic Orban a declarat ieri ca in interiorul PNL se consuma cea mai mare cantitate de energie in dispute.

Ludovic Orban: Cea mai mare energie o consumam in interiorul partidului, in dispute intre noi. Stam foarte prost pe comunicare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca cea mai mare energie se consuma in interiorul partidului, in dispute interne, si nu pentru a transmite mesaje in afara partidului, spunand ca PNL sta foarte prost pe comunicare, pe management educational si pe management de proiecte, existand organizatii in care el a facut conferinte de presa mai des decat liderul filialei judetene.

Cea mai mare catastrofa militara din istoria Romaniei. Cum au fost transformatii soldatii romani in carne de tun in cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Batalia de la Cotul Donului a fost o operatiune militara de anvergura din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care avea sa duca la cea mai mare catastrofa militara din istoria Romaniei. in batalia de la Cotul Donului au murit 150. 000 de soldati romani, adica aproximativ jumatate dintre combatantii nostri angajati pe front, in doar doua luni de lupte.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )