Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai mare catastrofa militara din istoria Romaniei. Cum au fost transformatii soldatii romani in carne de tun in cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare catastrofa militara din istoria Romaniei. Cum au fost transformatii soldatii romani in carne de tun in cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Batalia de la Cotul Donului a fost o operatiune militara de anvergura din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care avea sa duca la cea mai mare catastrofa militara din istoria Romaniei. in batalia de la Cotul Donului au murit 150. 000 de soldati romani, adica aproximativ jumatate dintre combatantii nostri angajati pe front, in doar doua luni de lupte. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. JOI iN TARA Vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab in cursul zilei in n.

Seceta pedologica in cea mai mare parte a tarii. Vreme mai calda decat in mod normal

Administratia Nationala de Meteorologie anunta seceta in cea mai mare parte a tarii. Potrivit masuratorilor, continutul de apa in stratul de sol 0-20 centimetri, se situeaza in limite scazute si deosebit de scazute.

Cum arata sotia lui Pavel Bartos. Ea e cea mai mare calitate a mea

Pavel Bartos este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata lui personala. Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea,.

Firma care detine cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, pradata de hoti

Jaf la un punct de lucru al firmei care detine cel mai mare lant de magazine agricole din Romania. Hotii au spart un seif din care au furat o suma de bani inca necunoscuta.

BMW X7 Concept: cel mai mare SUV BMW din istorie va avea versiune plug-in hybrid si vine in 2018

BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu X7 Concept, cel mai mare SUV al constructorului bavarez, care va avea versiune plug-in hybrid si va fi lansat in versiune de serie in 2018.

Zece curiozitati despre leul romanesc. De unde provine numele monedei noastre si care a fost cea mai mare bancnota din istorie

Va prezentam cateva curiozitati despre moneda noastra nationala. Puteti afla, printre altele, cand a fost data in folosinta aceasta moneda sau cand au aparut primele bancnote.

Cea mai mare inovatie din iPhone 8 va fi pretul absurd

IPhone 8 va costa 1. 200 de dolari. S-a invartit zvonul acesta prin zeci de stiri si pe 12 septembrie ar putea foarte bine sa fie adevarat.

Imagini haioase! Cea mai mare bucurie a unui catel: sa se dea in leagan (VIDEO)

O filmare care a ajuns recent pe internet i-a amuzat foarte tare pe utilizatori. Asa cum tuturor copiilor le place sa mearga in parc si sa se joace, se pare ca si in cazul unui catel dorinta.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Bucuresti: Primaria a desemnat cea mai frumoasa fatada si cel mai frumos balcon, fara sa arate publicului care sunt imaginile castigatoare

Primaria Capitalei a anuntat vineri seara castigatorii de la cele trei sectiuniuni ale concursului Cea mai frumoasa fatada, respectiv Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina, dupa ce juriul si publicul au ales intre 51 de lucrari finaliste, dar ascunse ochiului cetateanului de rand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )