Libnet.ro
UNICEF

13:15

The Killers lanseaza videoclipul piesei Miss Atomic Bomb |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
The Killers lanseaza videoclipul piesei Miss Atomic Bomb |VIDEO

The Killers lanseaza un nou videoclip foarte interesant si artistic la single-ul Miss Atomic Bomb, ce promoveaza cel de-al patrulea album de studio al trupei Battle Born lansat pe 17 septembrie 2012. Miss Atomic Bomb este produsa de Stuart Price si reprezinta cel de-al 2-lea single extras de pe album, dupa primul single Runaways, [. continuă pe Devorator Monden

Eminem si Skylar Grey lanseaza clipul piesei Cmon Let Me Ride |VIDEO

Compozitoarea si cantareata Skylar Grey alaturi de cunoscutul rapper Eminem a lansat videoclipul pieseiCmon Let Me Ride. Videoclipul este o parodie la stilul de viata al pitipoancelor, acesta a fost filmat intr-o padure si are in centrul atentiei trei pitipoance care se supun unor operatii estetice de proasta calitate numai ca sa fie in ton [.

Rita Ora lanseaza videoclipul Radioactive |VIDEO

Rita Ora continua promovarea albumului sau de debut ORA cu un nou videoclip la piesa Radioactive, ce va fi lansata ca single oficial in ianuarie 2013. Radioactive este cel de-a patra piesa promovata de pe albumul protejatei lui Jay-Z dupa How We Do Party), R. si Shine Ya Light si a fost scrisa de Sia [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )