Libnet.ro
UNICEF

18:30

The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj informatic descoperite, vizeaza institutii si companii din 31 de tari, anunta Kaspersky

Hotnews Hotnews,
 The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj informatic descoperite, vizeaza institutii si companii din 31 de tari, anunta Kaspersky

Kaspersky Lab a anuntat ca a descoperit The Mask, una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global. Atacatorii vorbitori de limba spaniola vizeaza institutii guvernamentale, companii din domeniul energiei, petrolului si gazelor si alte victime foarte importante, prin intermediul unui set de instrumente malware mixte si neobisnuit de sofisticate. Victimele sunt din 31 de tari din intreaga lume - din Orientul Mijlociu si Europa pana in Africa sau America de Nord si Sud. continuă pe Hotnews

The Mask - una dintre cele mai mari operatiuni de spionaj informatic din istorie

Kaspersky Lab a descoperit The Mask una dintre cele mai avansate operatiuni de spionaj cibernetic la nivel global descoperite pana in prezent, datorita complexitatii setului de instrumente utilizate de catre atacatori.

Una dintre cele mai mari economii din spatiul postsovietic si-a devalorizat moneda nationala cu circa 20%

Banca centrala a Kazahstanului a devalorizat tenge-ul cu 19%, cea mai agresiva decizie incepand de la criza financiara mondiala din anul 2008, pe fondul deprecierii rublei rusesti si retragerilor de capital din pietele emergente, declansate de reducerea programului de relaxare cantitativa al Rezervei Federale.

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

VIDEO Ninsorile din Japonia, cele mai puternice din ultimii 50 de ani, au provocat moartea a 11 persoane

Una dintre cele mai puternice ninsori din ultima jumatate de secol a cauzat in Japonia moartea a 11 persoane. Alte 1000 au fost ranite in urma furtunilor de zapada din arhipelag, acolo unde stratul de omat a depasit 80 de centimetri in regiunea de nord-est a tarii, informeaza CNN.

Vietnamezul care a creat Flappy Bird, unul dintre cele mai controversate jocuri video, l-a retras de pe magazinele online Apple si Google: Mi-a ruinat viata simpla pe care o duceam. Il detest

Flappy Bird este un joc pentru smartphone si tableta care a fost pus online in primavara lui 2013 si a fost descarcat de peste 50 milioane de ori, astfel ca a fost o uriasa surpriza faptul ca cel care l-a creat a decis sa il scoata de pe App Store si Google Play. Tanarul vietnamez Nguyen Ha Dong spune ca succesul micului program i-a distrus viata simpla pe care o ducea. Estimarile arata ca ajunsese sa castige din publicitate chiar si 50. 000 dolari/zi. Interesant e ca pe eBay, iPhone-uri care au deja jocul instalat au ajuns la mare pret.

The Cat Empire, prima confirmare la BESTFEST Summer Camp 2014!

Primul nume confirmat in programul BESTFEST Summer Camp 2014 este The Cat Empire, trupa australiana de ska-jazz devenita in ultimii ani una dintre cele mai intalnite reprezentante ale genului la festivalurile muzicale internationale. The Cat Empire deschide asadar lista artistilor prezenti la prima editie de BESTFEST ce se va desfasura pe domeniul Palatului Mogosoaia, programata vara aceasta in perioada 31 iulie, 1, 2 august.

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

Calatoria la Tiraspol si cramele din Cricova si Purcari, printre cele mai neobisnuite vacante in anul 2014

O calatorie la Bucuresti, Brasov, Chisinau, Purcari si Tiraspol este una dintre vacantele inedite ale acestui an, intr-un top realizat de publicatia britanica The Telegraph.

Cea mai cunoscuta trupa de jazz din Ungaria canta la Opera Maghiara.

Una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz din Europa, Hot Jazz Band din Budapesta, va concerta in data de 15 februarie la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Trupa infiintata in anul 1985 prelucreaza cu precadere muzica anilor 20, 30, 40 in stil dixie si swing. Hot Jazz Band este castigatoare a patru mari festivaluri internationale printre care Festivalul New Orleans Jazz-contest din Franta 1995) si cel mai mare festival de jazz din lume din Sacramento SUA), unde a .

Australia nu va mai avea productie de automobile, dupa ce si Toyota a anutat ca se retrage

Australia, una dintre cele mai mari si prospere tari ale lumii, nu va mai avea productie auto din 2017, dupa ce ultimul mare constructor prezent acolo, Toyota, a anuntat inchiderea operatiunilor. Acum un deceniu, Mitsubishi, General Motors, Ford si Toyota faceau peste 400. 000 de masini in Australia, dar costurile mari de operare si declinul vanzarilor au facut activitatile prea putin atractive, scrie AFP. Indonezia este in acea zona cea mai interesanta destinatie pentru constructorii auto.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )