Libnet.ro
UNICEF

07:00

The New York Times: Durul controversat din Belarus pleaca in Rusia cautand ajutor de la Putin

Hotnews Hotnews,
 The New York Times: Durul controversat din Belarus pleaca in Rusia cautand ajutor de la Putin

Asediat de protestatari in tara sa, durul contestat din Belarus, Aleksandr G. Lukasenko, a plecat luni la Moscova cautand ajutor din partea presedintelui Rusiei, Vladimir V. Putin, scrie The New York Times. continuă pe Hotnews

New York Times: Aleksei Navalnii intentioneaza sa revina in Federatia Rusa

Opozantul rus Aleksei Navalnii intentioneaza sa revina in Federatia Rusa, dupa ce va primi tratamentul necesar in clinica Charite din Berlin. Acest lucru l-ar fi declarat politicianul rus procurorilor germani, scrie New York Times cu referire la surse de incredere din serviciul german de securitate.

Cu ce colectii au venit designerii la New York Fashion Week 2020

Chiar si pe timp de pandemie, marii designeri ai lumii si-au pregatit colectiile pentru sezonul de primavara 2021. Colectii vestimentare pe care le-au prezentat in cadrul unui altfel de New York Fashion Week 2020! .

Dr.Theo Trandafirescu (New York): Vaccinul COVID-19 se tine la minus 70 de grade Celsius. Putine clinici si spitale din Romania au conditii pentru asta

Medicul Theo Trandafirescu, profesor universitar la facultatea de medicina Mount Sinai si multispecializat in Medicina Interna, Pneumologie si Terapie Intensiva, cu experienta de peste 25 de ani in New York, a declarat, in cadrul unui interviu exlusiv Antena 3 ca un eventual vaccin anti-COVID-19 va avea nevoie de niste conditii de depozitare, transportare si administrare foart greu de indeplinit.

Tensiunile din Belarus, pe masa Comisiei Europene. Ursula von der Leyen: Spun acest lucru tare si raspicat

Ursula von der Leyen intervine in conflictul din Belarus, unde Aleksandr Lukasenko tine cu dintii de putere, prin intermediul regimului sau represiv, in ciuda protestelor de mare amploare. Presedintele.

MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transferat, marti, din bugetul pentru asistenta pentru dezvoltare si asistenta umanitara pentru anul 2020, gestionat de MAE si Agentia de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare RoAid), o contributie financiara voluntara in valoare de 100. 000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei independente din Belarus.

Romania, sprijin de 100.000 de euro pentru societatea civila si presa independenta din Belarus. Bogdan Aurescu: Sunt supuse unor presiuni sistematice (VIDEO)

Romania spijina societatea civila si presa independenta din Belarus, o tara greu incercata in aceste zile. Ministerul Afacerilor Externe transmite, marti, ca a transferat din bugetul pentru asistenta.

Alexander Lukasenko se intalneste la Sochi cu Vladimir Putin, in contextul accentuarii protestelor din Belarus

Liderul din Belarus, Alexander Lukasenko, a sosit in statiunea rusa Sochi din Marea Neagra pentru discutii cu presedintele rus Vladimir Putin. Va fi prima lor intalnire fata in fata de cand protestele au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )