Libnet.ro
UNICEF

23:45

The New York Times elogiaza un festival de film romanesc.

România Liberă România Liberă,
The New York Times elogiaza un festival de film romanesc.

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este considerat o comoara a evenimentelor cinematografice din orasul american, alaturi de New York Film Festival, scriu jurnalistii de la The New York Times, potrivit Mediafax. Este destul de usor sa critici sau sa lauzi optiunile de organizare si eforturile de publicitate ale Film Society of Lincoln Center. ) Dar, apoi, exista comori anuale precum Film Comment Selects, Festivalul Making Waves: New Romanian Cinema si maretul . continuă pe România Liberă

New York Times: un american in Transilvania, indragostit de ciorba de burta si fascinat de Sighisoara

Chiar daca nu a dat peste zapada, asa cum spera atunci cand a plecat spre Transilvania, bloggerul Seth Kugel, un globetrotter afiliat publicatiei New York Times care scrie despre locurile vizitate de-a lungul si de-a latul lumii, a avut numai cuvinte de lauda la adresa zonei transformate de Bram Sotcker si a lui celebra povestire, Dracula, intr-un taram pe care multi straini inca il considera fictiune.

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este o comoara

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este considerat o comoara a evenimentelor cinematografice din orasul american, alaturi de New York Film Festival, scriu jurnalistii de la The New York.

Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau din New York

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza variety. com. Celebrul.

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York

Actorul american PhillipSeymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York, anunta WallStreet Journal. Politia dinNew York ancheteaza deja circumstantele mortii actorului, fara.

Autoritatile din New York au un nou inamic: lebedele care ataca oamenii

Lebedele, pasari admirate pentru frumusetea lor si protejate de regina Marii Britanii, au fost declarate inamic al locuitorilor din New York, iar autoritatile vor sa reduca populatia de lebede cu 2. 200 de specimene pana in 2025.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )