Libnet.ro
UNICEF

20:00

Autoritatile din New York au un nou inamic: lebedele care ataca oamenii

Adevărul Adevărul,
Autoritatile din New York au un nou inamic: lebedele care ataca oamenii

Lebedele, pasari admirate pentru frumusetea lor si protejate de regina Marii Britanii, au fost declarate inamic al locuitorilor din New York, iar autoritatile vor sa reduca populatia de lebede cu 2. 200 de specimene pana in 2025. continuă pe Adevărul

Primarul din New York, fotografiat in timp ce curata zapada din fata casei: Imaginea, publicata de Ambasada SUA (FOTO)

Reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti au publicat miercuri, pe contul de Facebook, o fotografie care il infatiseaza pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, in timp ce curata zapada din fata casei.

Seful autoritatii financiare din New York este in favoarea bitcoin

Benjamin Lawsky, seful departamentului pentru servicii financiare al statului New York, considera ca bitcoin a ajuns intr-un moment de cotitura, in care posibilele beneficii sunt mai mari decat riscurile activitatilor ilegale, informeaza Financial Times.

Si la voi ninge? Ambasada SUA la Bucuresti a publicat o imagine cu primarul din New York in timp ce deszapezeste

Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: Si la voi ninge?.

Primarul New York-ului ii arata lui Oprescu cum se foloseste lopata.

Ambasada SUA la Bucuresti a postat pe contul de Facebook o fotografie cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, in care acesta curata zapada din fata casei sale, ca un exemplu pentru autoritatile din Romania. Si la voi ninge? Sa stiti ca vremea rea nu afecteaza numai Europa, ci si SUA, este comentariul care insoteste fotografia cu primarul orasului New York, Bill de Blasio, inlaturand cu o lopata zapada din fata casei sale. Presa americana a publicat recent mai multe fotografii cu .

Ambasada SUA la Bucuresti il prezinta pe primarul New York-ului cu lopata in mana: Si la voi ninge?

Ambasada SUA la Bucuresti il da exemplu pe primarul New York-ului, Bill de Blasio, postand pe contul de Facebook al misiunii o fotografie in care acesta curata zapada din fata casei sale, la care adauga si un text: Si la voi ninge?, scrie.

Fotografii de Constantin Brancusi si Geta Bratescu, in expozitie la MoMA

Lucrari ale artistilor romani Constantin Brancusi si Geta Bratescu sunt incluse in expozitia A World of Its Own: Photographic Practices in the Studio, care poate fi vizitata in perioada 8 februarie - 5 octombrie, la Museum of Modern Art MoMA) din New York.

Autoritatile din Constanta au trimis tancul pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada

Operatiuni de salvare extreme la Constanta. Autoritatile au intervenit toata noaptea pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada. Din cauza faptului ca zapada este foarte mare au apelat la o senilata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )