Libnet.ro
UNICEF

16:30

The Saturdays ne prezinta un teaser pentru clipul piesei Disco Love!

Devorator Monden Devorator Monden,
The Saturdays ne prezinta un teaser pentru clipul piesei Disco Love!

Videoclipul celui mai nou single al fetelor va avea premiera pe 26 august insa pana atunci The Saturdays ne ofera un prim teaser al piesei Disco Love. In teaserul postat de curand membrele formatiei apar distrandu-se alaturi de prietenii lor fiind imbracate in tinute colorate si purtand aceleasi role ca si pe coperta single-ului. Disco . continuă pe Devorator Monden

Carly Rae Jepsen a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Part Of Your World!

Aceasta noua piesa reprezinta o colaborare a artistei canadiene cu compania Disney, Part Of Your World fiind un cover care va aparea pe coloana sonora a clasicului film The Little Mermaid. Filmul urmeaza a fi lansat in cinematografe pe 1 octombrie, iar piesa Part Of Your World va fi inclusa pe compilatia The Little Mermaid: .

Sean Paul si Nicki Minaj colaboreaza pentru remixul piesei Entertainment!

Artistul jamaican incepe sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre viitorul sau album, iar cel mai recent lucru reprezinta lansarea unui nou single, Entertainment. Piesa beneficiaza de aparitia rapperilor 2 Chainz si Juicy J atat in varianta originala, cat si in varianta remixata. Insa pentru cea din urma varianta Sean Paul primeste .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )