Libnet.ro
UNICEF

01:05

The Times: Marea Britanie si UE au ajuns la un acord Brexit preliminar privind serviciile financiare

Adevărul Adevărul,
The Times: Marea Britanie si UE au ajuns la un acord Brexit preliminar privind serviciile financiare

Premierul britanic Theresa May ar fi incheiat un acord preliminar cu Uniunea Europeana, care le-ar oferi companiilor de servicii financiare din Regatul Unit acces neintrerupt la pietele europene, dupa Brexit, conform publicatiei The Times, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

Marea Britanie si UE au ajuns la un acord privind serviciile financiare dupa Brexit (presa)

Premierul britanic Theresa May a ajuns la un acord cu Uniunea Europeana care le-ar permite companiilor britanice de servicii financiare sa aiba acces la pietele europene dupa Brexit, relateaza joi cotidianul The Times.

The Times: Muncitorii n constructii si sanatate ntorc spatele Regatului Unit

Multi irlandezi care lucreaza in industriile sanatatii si constructiilor intorc spatele pietei muncii din Marea Britanie, din cauza apropierii iesirii din UE. Un studiu sugereaza ca interesul pentru gasirea unui loc de munca in Marea Britanie a scazut rapid in tarile UE, potrivit The Times, citat de Rador.

Cum va ncerca Marea Britanie sa si extinda reteaua diplomatica dupa Brexit

Marea Britanie urmeaza sa angajeze inca 1. 000 de persoane in cadrul personalului diplomatic deoarece isi propune sa-si extinda legaturile cu tari din intreaga lume dupa Brexit, potrivit unor extrase dintr-un discurs pe care ministrul britanic de externe Jeremy Hunt il va rosti in cursul zilei de azi, relateaza Reuters, conform Agerpres.

DECIZIA momentului privind BREXIT: Romanii din Marea Britanie vor avea un nou statut! Ce se va intampla pana in 2020

Cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor beneficia, in continuare, de drepturile oferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui nou statut care le va garanta dreptul la sedere.

BREXIT. Marea Britanie lanseaza O NOUA MONEDA speciala

Marea Britanie va lansa o noua moneda, marcand astfel iesirea din Uniunea Europeana UE). Ministrul britanic al Finantelor Philip Hammond va anunta, luni, oficial lansarea acestei monede speciale, in valoare d.

Analiza. Europenii si-au pierdut interesul pentru piata muncii din Marea Britanie. Cine profita

Interesul lucratorilor fata de Marea Britanie ca destinatie profesionala, din toate tarile UE incepand din 2016, cand a fost organizat referendumul privind apartenenta la blocul comunitar, a scazut, potrivit unui studiu realizat de unitatea de cercetare a portalului de job-uri Indeed. De acest trend a profitat Germania, unde emigrantii din statele membre s-au dovedit un motor de crestere pentru economie.

Marea Britanie mobilizeaza avioane militare Typhoo

Marea Britanie a mobilizat avioane militare pentru a investiga aeronave rusesti care zburau in apropierea spatiului aerian britanic, astazi, scrie Reuters.

Cazul Khashoggi: Marea Britanie stia de complotul rapirii si rugase Arabia Saudita sa renunte la planuri

Surse apropiate jurnalistului saudit asasinat au declarat aseara ca Jamal Khashoggi urma sa dezvaluie detalii legate de armele chimice folosite de Arabia Saudita in Yemen. Vestea survine in timp ce surse ale serviciilor de informatii au dezvaluit ca Marea Britanie a fost prima tara care fusese pusa in garda pe tema complotului cu trei saptamani inainte de intrarea jurnalistului in consulatul saudit din Istanbul, potrivit Daily Express, citat de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )