Libnet.ro
UNICEF

11:45

THEODOR PALEOLOGU: Cel mai potrivit este un presedinte invatator si mediator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THEODOR PALEOLOGU: Cel mai potrivit este un presedinte invatator si mediator

Theodor Paleologu, candidatul PMP la Presedintie, a declarat sambata, la Brasov, ca, daca va fi ales, va fi un presedinte invatator si mediator, care va actiona pentru restaurarea demnitatii statului si instaurarea pacii sociale, el aratand ca actualul presedinte, Klaus Iohannis, nu prea a utilizat parghiile constitutionale pentru realizarea acestor lucruri, iar liderul PSD, Viorica Dancila, este un agent de discordie. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vede prezidentiabilul PMP relatia dintre un presedinte si servicii. Theodor Paleologu: Directorul SIE este un om toxic, iar seful SRI vine din zona Voiculescu. Ar fi trebuit numiti oameni integri (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a condamnat, in direct pe B1TV, numirea lui Gabriel Vlase in fruntea Serviciului Informatii Externe, dar si instalarea lui Eduard Hellvig.

THEODOR PALEOLOGU, CANDIDAT AL PMP LA PREZIDENTIALE: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului

Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern, in calitate de ministru de Externe, nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului, subliniaza Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale.

Theodor Paleologu (PMP): Nu am scheleti in dulap, sunt pregatit de orice confruntare politica La ce tur 2 de prezidentiale ar trebui sa emigram cu totii, in opinia sa

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a sustine ca nu are scheleti in dulap, motiv pentru care nu se teme de nimic, si a marturisit ca este pregatit pentru o.

Theodor Paleologu renunta temporar la emisiunea de la Radio Guerrilla: cand va fi reluata difuzarea productiei

Dupa ce a fost desemnat candidat pentru alegerile prezidentiale din partea PMP, politicianul si omul de cultura Theodor Paleologu 46 de ani) renunta temporar la emisiunea pe care o realiza la Radio Guerrilla.

Theodor Paleologu: Procentele lui Iohannis se vor topi ca untul la soare. E mitul neamtului neromanizat

Prezidentiabilul PMP Theodor Paleologu l-a criticat, intr-un interviu acordat Mediafax, pe Klaus Iohannis, despre care spune ca nu are nicio legatura cu istoria PNL, iar procentul mare din sondaje se va topi in curand.

Topul salariilor din industria farmaceutica: Angajatii romani, cel mai prost platiti din regiune

Salariul mediu net in industria farma este de 656 de euro, pe luna, potrivit datelor platformei eJobs, Romania fiind tara din Europa Centrala si de Est in care angajatii din aceasta industrie castiga cel mai putin. Diferenta este sensibila chiar si fata de Bulgaria, tara care, in mod traditional, ofera, in aproape toate industriile, salarii mai mici decat la noi. Astfel, cei care lucreaza in sectorul farmaceutic din Bulgaria au un salariu mediu net lunar de 887 de euro.

EJOBS: Angajatii romani, cel mai prost platiti in industria farmaceutica

Salariul mediu net in industria farma este de 656 de euro, pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab. ro, Romania fiind tara din Europa Centrala si de Est in care angajatii din aceasta industrie castiga cel mai putin.

EUROSTAT: Suntem una din tarile UE cel mai putin dependente de importurile de petrol

Romania se numara printre statele Uniunii Europene cel mai putin dependente de importurile de petrol, cu o pondere de 61% a importurilor nete in consumul de petrol, arata datele pentru anul 2017 publicate de Eurostat, potrivit Agerpres.

Cel mai important actionar al NQE Holdings este in faliment

Green Southeast Europe Investments din Luxemburg, cel mai mare actionar al Natura Quattuor Energia Holdings SCPS), cu o detinere de 32,72% din capitalul emitentului, se afla in faliment din data de 05 aprilie 2019, informatie ce a intrat in atentia companiei in ultimele doua zile lucratoare, arata NQE Holdings printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai mare festival in aer liber dedicat vinului si gastronomiei are loc la Cluj. Ce alte evenimente au loc cu ocazia Central Park Wine Festival

Cea de-a doua editie a Central Park Wine Festival debuteaza, joi, 29 august, la Cluj, in Parcul Central. Central Park Wine Festival este cel mai mare festival din Romania dedicat vinului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )