Libnet.ro
UNICEF

21:15

Theodor Paleologu: La PNL, Iohannis nu are legatura cu liberalismul

România Liberă România Liberă,
Theodor Paleologu: La PNL, Iohannis nu are legatura cu liberalismul

Candidatul PMP la prezidentiale, lanseaza un atac dur la Klaus Iohannis, despre care spune ca a repr. continuă pe România Liberă

THEODOR PALEOLOGU: Actuala Constitutie are unele disfunctionalitati

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat sambata, la Scoala de vara a Organizatiei PMP de la Costinesti, ca actuala Constitutie are disfunctionalitati, una fiind aceea ca presedintele tari nu poate demite premierul.

Theodor Paleologu: Iohannis a fost o lipeala pentru PNL; E foarte bine sa spui fara penali, insa eu as fi spus fara prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a vorbit la scoala de vara a partidului despre sansele sale la alegerile prezidentiale si a explicat ca are bulevard care duce direct la Cotroceni. Paleologu si-a evaluat si adversarii si a subliniat ca Iohannis a reprezentat un joc de noroc pentru PNL, in timp ce USR prezinta in spatiul public lucruri diametral opuse, precum apa si uleiul.

THEODOR PALEOLOGU: Mi-as dori ca Vladimir Putin sa fie mai prietenos fata de Romania

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Constanta, ca isi doreste ca atitudinea Rusiei fata de tara noastra sa fie mai prietenoasa, manifestandu-si deschiderea pentru o mai buna relatie politica intre cele doua tari.

Theodor Paleologu, despre candidatura la alegerile prezidentiale: Eu ma lupt ca sa castig, nu ca sa fac figuratie (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la algerile prezidentiale, a declarat sambata, la Scoala de Vara a PMP, ca se lupta ca sa castige scrutinul prezidential de la finalul anului, nu face.

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )