Libnet.ro
UNICEF

05:45

Theodor Paleologu: Viorica Dancila si Dan Barna se ridiculizeaza prin vizitele in SUA. Singurul care nu e caraghios in situatia asta este presedintele Iohannis(VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu: Viorica Dancila si Dan Barna se ridiculizeaza prin vizitele in SUA. Singurul care nu e caraghios in situatia asta este presedintele Iohannis(VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a catalogat drept ridicole vizitele in Statele Unite facute de VioricaDancila si Dan Barna. Prezent in platoul Stirilor B1 TV, Pale. continuă pe B1

Theodor Paleologu, mesaj plin de ironie la adresa lui Dan Barna: Si el lupta pentru noi in State, la fel ca Viorica Dancila

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a publicat pe Facebook un mesaj plin de ironie pe Facebook la adresa liderului USR, Dan Barna in contextul deplasarii acestuia in SUA. Nu doar.

Premierul, ironizat dupa intalnirea cu primarul din Jersey City. Paleologu (PMP): E extraordinar pentru relatiile romano-americane ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare american

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a catalogat, marti, drept extraordinar pentru relatiile romano-americane faptul ca Viorica Dancila va fi aproape de fiecare.

THEODOR PALEOLOGU: Ti se umple inima de bucurie, cand vezi ca prim-ministrul e atat de apreciat in SUA

Candidatul PMP la Presedintie, Theodor Paleologu, ironizeaza vizita premierului Viorica Dancila in SUA si intalnirea acesteia cu primarul orasului Jersey, spunand ca ti se umple inima de bucurie vazand cat de apreciat este in SUA prim-ministrul Romaniei si calificand drept geniala ideea de a discuta cu primarii oraselor mici.

Theodor Paleologu si PMP au mers la Casa Memoriala Constantin Noica. Ioana Constantin: Situatia cladirii e dezolanta, cum e si faptul ca judetul lui Noica a ajuns judetul lui Dragnea

Prezidentiabilul Theodor Paleologu si alti colegi de-ai sai din PMP au fost, duminica, la Casa Memoriala Constantin Noica. Ioana Constantin, secretarul general adjunct al formatiunii, a fost si ea printre cei.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Dan Barna, intalnire in SUA cu responsabilul american pentru afaceri europene: Am trecut in revista relatia bilaterala si temele de interes pentru ambele tari

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, s-a intalnit, in SUA, cu Matthew Boyse, asistent adjunct al sefului diplomatiei americane pentru afaceri europene, alaturi de care a.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

USR-PLUS suspecteaza PSD ca e in spatele mai multor conturi de Facebook care ar promova stiri defaimatoare la adresa Aliantei si a lui Dan Barna

USR-PLUS suspecteaza ca PSD este in spatele unei campanii mascate de defaimare a Aliantei si candidatului sau la prezidentiale, Dan Barna. Mai exact, potrivit deputatului Catalin Drula, au fost identificate o serie de pagini de Facebook care in ultimele luni au sponsorizat masiv o serie de postari care, in opinia sa, intra la categoria stiri defaimatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )