Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pregatita de opozitie nu va trece in urma votului din Parlament. intr-o postare pe Facebook, Dancila sustine ca demersul.

Premierul Dancila: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece. Nu poate exista sustinere pentru nimic

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura nu va trece, intrucat reprezentantii Opozitiei nu au cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Motiunea de cenzura cu care ne ameninta.

Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Fostul ministru Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a fost ales presedinte al Senatului la propunerea PSD, spune ca la alegerile prezidentiale o va vota pe Viorica Dancila - un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul.

Din SUA, Viorica Dancila transmite opozitiei ca motiunea de cenzura nu va trece: Au mai incercat si au esuat lamentabil

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila transmite un mesaj opozitiei de la Bucuresti, sustinand, intr-o postare pe Facebook, ca motiunea de cenzura nu va trece. Interventia premierului vine in contextul in care liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiune.

in SUA, Viorica Dancila comenteaza pe tema motiunii de cenzura: Nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu va trece nici de aceasta data. Aceasta adauga ca tentativele anterioare au esuat lamentabil si ca PSD este un partid unit care isi va duce programul de guvernare la capat.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Viorica Dancila - intrevedere cu presedintele American Jewish Committee

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu David Harris, presedintele American Jewish Committee, in contextul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA, prilej cu care a reafirmat angajamentul tarii noastre pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei si a oricaror alte forme de manifestare a intolerantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )