Libnet.ro
UNICEF

17:30

Theodor Stolojan: Situatia economica a Romaniei este din ce in ce mai proasta

B1 B1,
Theodor Stolojan: Situatia economica a Romaniei este din ce in ce mai proasta

Theodor Stolojan a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul ARD, ca situatia economica a Romaniei este din ce in ce mai proasta. Situatia economica este din ce in ce. continuă pe B1

Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred ca este cel mai important vot din ultimii 20 de ani.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca votul pe care romanii il vor da pe 9 decembrie la alegerile parlamentare este cel mai important din ultimii 20 de ani. Ceea ce vreau sa transmit tuturor candidatilor, echipelor de campanie, militantilor, este sa constientizeze ca aici ca si in sport niciun meci nu e dinainte jucat . Ultima saptamana de campanie trebuie sa fie saptamana eforturilor maxime, a precizat liderul liberal. Celor care cred ca USL este solutia, este .

Gabriel Liiceanu: Nationalismul este cea mai banala arma a politicienilor. Nationalismul nostru e foarte ieftin, poti sa scoti pe gura orice

Filosoful Gabriel Liiceanu a vorbit la B1TV despre diferenta dintre nationalism si patriotism si despre Romania in contextul european: Nationalismul este cea mai banala arma la care pot apela politicienii atunci cand au nevoie. Problema nu e a nationalismului, ci a patriotismului a explicat invitatul, o notiune fiind eminamente negativa, cealalta, eminamente pozitiva. A continuat mentionand: Am iesit dintr-o epoca regimul comunist-n. red. ) in care minciuna era promovata prin teroare, nimeni nu o credea. Acum se apeleaza la minciuna manipulatoare.

Stolojan: USL refuza sistematic sa inceapa o dezbatere pe problemele reale ale Romaniei.

Liderii USL refuza sistematic participarea la dezbateri cu reprezentantii ARD pe temele reale ale Romaniei, a declarat luni europarlamentarul Theodor Stolojan, care a afirmat ca situatia economica a tarii este tot mai grea, iar anul urmator se anunta intrarea in recesiune, potrivit Agerpres. USL refuza sistematic sa inceapa o dezbatere pe problemele reale ale Romaniei, pe problemele incluse in programele de guvernare pe care Alianta Romania Dreapta si USL le-au prezentat public. Refuza in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )