Libnet.ro
UNICEF

20:15

Theresa May nu accepta reprezentanti ai Scotiei la negocierile pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May nu accepta reprezentanti ai Scotiei la negocierile pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a refuzat vineri participarea unor reprezentanti ai Scotiei la negocierile pentru retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Negocierile pentru Brexit vor incepe oficial pe 19 iunie

Negociatorul UE pentru Brexit, Michel Barnier, vrea ca negocierile sa inceapa pe 19 iunie, la 11 zile dupa alegerile legislative din Regatul Unit, relateaza News. ro, care citeaza Guardian.

UE propune Marii Britanii ca negocierile pentru Brexit sa inceapa in 19 iunie. Theresa May refuza ca reprezentantii Scotiei sa stea la masa negocierilor

Oficialii europeni propun data de 19 iunie pentru inceperea negocierilor cu Marea Britanie pe tema Brexitului. Cu toate acestea, confirmarea datei ar putea avea loc abia dupa alegerile parlamentare britanice, care vor avea loc in 8 iunie, potrivit unor surse din UE.

Scotia exclusa de la negocierile privind Brexit: Theresa May nu accepta reprezentanti regionali la discutie

Premierul britanic Theresa May a anuntat vineri ca refuza participarea unor reprezentati ai Scotiei la negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. La aceste negocieri voi negocia ca.

Theresa May refuza Scotiei un loc la masa negocierii Brexitului

Premierul britanic Theresa May a refuzat vineri ca separatistii aflati la putere in Scotia sa se aseze la masa negocierilor Brexitului, in timpul prezentarii, la Edinburgh, a programului partidului ei in alegerile legislative de la 8 iunie, relateaza AFP.

Theresa May promite sfarsitul individualismului egoist in cadrul noului program al Partidului Conservator

Theresa May respinge ideologia pietei-libere, de tipul celei avansate in trecut de Margaret Thatcher, in noul program centrist al Partidului Conservator cu scopul atragerii electoratului laburist si de a obtine astfel o dominare a centrului politic, anunta publicatia Financial Times.

UE vrea ca negocierile pentru Brexit sa inceapa oficial pe 19 iunie

Seful echipei de negociere a UE, Michel Barnier, vrea ca negocierile asupra iesirii Marii Britanii din blocul comunitar sa inceapa pe 19 iunie, la 11 zile dupa alegerile legislative din Regatul Unit, relateaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )