Libnet.ro
UNICEF

10:45

Theresa May face concesii pentru adoptarea planului sau cu privire la Brexit si evitarea unei rebeliuni a euroscepticilor din partidul sau

Adevărul Adevărul,
Theresa May face concesii pentru adoptarea planului sau cu privire la Brexit si evitarea unei rebeliuni a euroscepticilor din partidul sau

Premierul britanic Theresa May a reusit luni sa treaca peste un hop, primind un vot favorabil pentru proiectul sau de lege privind regimul vamal dupa Brexit, un vot obtinut cu pretul unor concesii pentru eurosceptici si unei noi demisii din Cabinetul sau de ministri, transmite agentia de presa Belga. continuă pe Adevărul

Brexit: Parlamentul britanic voteaza pentru o politica vamala independenta post-Brexit/ nca un ministru britanic demisioneaza din echipa premierului Theresa May

Guto Bebb, ministru de rangul al doilea insarcinat cu achizitiile in ministerul britanic al apararii, a demisionat luni din echipa guvernamentala condusa de prim-ministrul Theresa May, anunta postul BBC, preluat de Reuters.

Brexit: Parlamentul britanic voteaza pentru o politica vamala independenta post-Brexit / nca un ministru britanic demisioneaza din echipa premierului Theresa May

Guto Bebb, ministru de rangul al doilea insarcinat cu achizitiile in ministerul britanic al apararii, a demisionat luni din echipa guvernamentala condusa de prim-ministrul Theresa May, anunta postul BBC, preluat de Reuters.

Planul Chequers privind iesirea din UE, incoltit din toate partile: Saptamana test pentru Theresa May

Guvernul conservator condus de Theresa May va incerca in cursul acestei saptamani sa relanseze negocierile legate de Brexit cu Bruxellesul si sa-i tempereze pe euroscepticii de la Londra, foarte nemultumiti de strategia aleasa pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, comenteaza AFP.

Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat duminica pentru BBC ca presedintele american Donald Trump i-a spus ca ar trebui sa dea in judecata Uniunea Europeana in loc sa negocieze.

Theresa May: SUA si Marea Britanie vor dialoga cu Rusia intr-o pozitie de forta si unitate

Zeci de mii de protestatari la Londra, fata de vizita presedintelui american SUA si Marea Britanie au convenit sa dea dovada de forta si unitate in dialogul lor cu Rusia, a anuntat vineri premierul britanic Theresa May, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters si AFP.

Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a declarat ca presedintele american Donald Trump a indemnat-o anterior sa dea in judecata Uniunea Europeana ca parte a strategiei privind Brexit-ul, dezvaluind un sfat despre care.

Ludovic Orban: Nu exista nicio baza constitutionala pentru adoptarea unei ordonante de urgenta in domeniul Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu exista nicio baza constitutionala pentru adoptarea unei ordonante de urgenta in domeniul Justitiei. PNL priveste cu ingrijorare maxima.

Trump mi-a spus sa dau in judecata UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat ieri pentru BBC ca presedintele american Donald Trump i-a spus ca ar trebui sa dea in judecata Uniunea Europeana in loc sa negocieze. Presedintele american a declarat la conferinta comuna de presa sustina vineri la Londra ca i-a facut o sugestie Theresei May, pe care ea a gasit-o prea brutala, relateaza News. ro.

Bulgaria ar putea primi intr-un an acceptul BCE si al CE pentru adoptarea euro

Zona euro se pregateste pentru primirea unui nou membru. Bulgaria a solicitat aderarea la Mecanismul European al Ratelor de Schimb ERM II) si la Uniunea Bancara pana in iulie 2019, iar ministrii de Finante din zona euro au salutat aceasta decizie. Mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )