Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May, GAFA de PROPORTII in Parlament: Plecam din Marea Britanie! (VIDEO)

B1 B1,
Theresa May, GAFA de PROPORTII in Parlament: Plecam din Marea Britanie! (VIDEO)

Premierul britanic Theresa May a comis, miercuri, in Parlament o gafa a la Viorica Dancila. Ea a spus, din greseala, in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, ca Brexitul se refera la retragerea. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale

Liviu Dragnea a declarat ca nu va fi niciodata de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. in opinia sa, marea miza este stabilirea procentului din productie ce se va vi.

Exxon ar putea extrage anual 6,3 miliarde metri cubi de gaze din Marea Neagra, peste jumatate din productia actuala a Romniei

ExxonMobil ar putea extrage circa 6,3 miliarde metri cubi de gaze pe an din Marea Neagra, a declarat, luni, Richard Tusker, reprezentantul ExxonMobil Romania, cu ocazia forumului Presedintia Romaniei la Consiliul UE: provocari si oportunitati pentru sectorul energetic. Aceasta cantitate reprezinta mai mult de jumatate din productia actuala de gaze a Romaniei, care este de circa 11 miliarde metri cubi anual, potrivit Agerpres.

Un roman din Marea Britanie si-a ucis seful in prima zi de munca. Agresorul a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul care si-a ucis seful in prima zi de munca a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Superiorul sau, Masoud Esmailian in varsta de 46 de ani a fost gasit de politisti, pe 28 aug.

SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

Regina Elisabeta a dezvaluit un mare secret! Ea declarat in spatele usilor inchise ca resedinta de suflet nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )