Libnet.ro
UNICEF

00:07

SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

B1 B1,
SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

Regina Elisabeta a dezvaluit un mare secret! Ea declarat in spatele usilor inchise ca resedinta de suflet nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece,. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de controversatul om de afaceri RADU MAZARE...

Fiul fostului primar al Constantei a ajuns duminica dupa amiaza la spital. Raducu Mazare era cu cativa prieteni la o terasa din Mamaia, cand a inceput sa se simta rau. Speriati, amicii lui au sunat la.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN...

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Artista a mai sustinut ca, in opinia ei, doar in Romania se crede ca se fac copii ca sa aiba gri.

Da, e adevarat: Medicii au facut anuntul trist despre boala de care sufera Mihai Bendeac! E incurabila... Nu se mai poate face nimic...

Mihai Bendeaca recunoscut ca sufera de depresie. Si nu de curand, ci de o viata, dupa cum actorul a dezvaluit pe pagina sa de socializare. De asemenea, actorul a precizat ca a avut problema asta de.

La Balmoral, regina Elisabeta renunta la atributiile regale. Cum se comporta monarhul cand se afla in vacanta de vara

Putini sunt cei care stiu ca resedinta de suflet a reginei Elisabeta nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece, an de an, vacanta de vara si reuseste sa stranga laolalta toata familia regala.

Regina Elisabeta are probleme de sanatate, dar refuza sa se opereze

Regina Elisabeta a II-anu a mai participat, in urma cu o saptamana,la o ceremonie religioasa oficiata la catedrala Saint Paul din cauza unei indispozitii. Acum insa, o sursa apropiata.

BOMBA in Familia Regala! TOTI se pregateau de NUNTA, dar Principele Nicolae a dat vestea ULUITOARE! Nimeni nu se astepta...

Marea nunta din Familia Regala este tot mai aproape! Nepotul Regelui Mihai, principele Nicolae, si aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder, traiesc din plin emotiile apropierii marelui eveniment din 30 septembrie, de.

O veste SOC zguduie LUMEA: Din pacate, este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-a!

Starea de sanatate a Reginei Elisabeta a II-a s-ar fi agravat, dupa ce ar fi refuzat sa se opereze la genunchi, in ciuda unor dureri severe. Astfel, regina ar fi luat aceasta decizie deoarece perioada de.

SCANDAL in Familia Regala! A RUPT legatura cu PROPRIUL PARINTE! Toata lumea e SOCATA!

Meghan Markle este foarte suparata pe tatal ei, Thomas Markle. El nu a reusit sa mearga la nunta regala, dat fiind ca inaintea marelui eveniment a suferit un preinfarct si a ajuns de urgenta la.

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )