Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May i-a cerut personal Angelei Merkel sa deblocheze impasul negocierilor pentru Brexit

Adevărul Adevărul,
Theresa May i-a cerut personal Angelei Merkel sa deblocheze impasul negocierilor pentru Brexit

Theresa May i-a cerut personal Angelei Merkel sa puna capat impasului in care se afla negocierile pentru Brexit in cadrul summit-ului UE din aceasta saptamana de la Bruxelles, dupa ce Berlinul si Parisul au impus o noua linie dura de negociere pentru Uniunea Europeana pentru urmatoarea runda de negocieri. continuă pe Adevărul

Theresa May se intalneste la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker si Michel Barnier pentru discutii despre Brexit

Premierul britanic Theresa May se va afla luni la Bruxelles pentru intalniri cu negociatorul-sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, si cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema Brexit, a precizat duminica, pentru Reuters, biroul premierului britanic, potrivit Agerpres. Theresa May va fi insotita de ministrul britanic pentru Brexit, David Davis.

Theresa May se intalneste luni la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles, inaintea summitului pe tema Brexitului

Premierul britanic Theresa May se intalneste luni cu presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inaintea summitului european consacrat Brexitului, a declarat o sursa din anturajul lui May pentru AFP.

Theresa May se intalneste astazi la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles

Premierul britanic Theresa May se intalneste astazi cu presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inaintea summitului european consacrat Brexitului, a declarat o sursa din anturajul lui May pentru AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )