Libnet.ro
UNICEF

00:07

Theresa May se intalneste luni la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles, inaintea summitului pe tema Brexitului

Adevărul Adevărul,
Theresa May se intalneste luni la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles, inaintea summitului pe tema Brexitului

Premierul britanic Theresa May se intalneste luni cu presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inaintea summitului european consacrat Brexitului, a declarat o sursa din anturajul lui May pentru AFP. continuă pe Adevărul

Theresa May se intalneste la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker si Michel Barnier pentru discutii despre Brexit

Premierul britanic Theresa May se va afla luni la Bruxelles pentru intalniri cu negociatorul-sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, si cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema Brexit, a precizat duminica, pentru Reuters, biroul premierului britanic, potrivit Agerpres. Theresa May va fi insotita de ministrul britanic pentru Brexit, David Davis.

Theresa May se intalneste astazi la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles

Premierul britanic Theresa May se intalneste astazi cu presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inaintea summitului european consacrat Brexitului, a declarat o sursa din anturajul lui May pentru AFP.

Theresa May i-a cerut personal Angelei Merkel sa deblocheze impasul negocierilor pentru Brexit

Theresa May i-a cerut personal Angelei Merkel sa puna capat impasului in care se afla negocierile pentru Brexit in cadrul summit-ului UE din aceasta saptamana de la Bruxelles, dupa ce Berlinul si Parisul au impus o noua linie dura de negociere pentru Uniunea Europeana pentru urmatoarea runda de negocieri.

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )