Libnet.ro
UNICEF

05:30

THERESA MAY: Iesirea din UE fara acord se va face numai cu consimtamantul Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THERESA MAY: Iesirea din UE fara acord se va face numai cu consimtamantul Parlamentului

Regatul Unit va iesi din Uniunea Europeana fara un acord pe 29 martie numai daca parlamentul britanic isi va da consimtamantul. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu trebuie sa esueze

Premierul britanic Theresa May a afirmat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu trebuie sa esueze si ca guvernul trebuie sa se concentreze pe realizarea Brexit-ului, relateaza duminica Reuters.

Brexit fara acord, exclus. Planul premierului Theresa May

Premierul britanic Theresa May va propune marti in mod oficial cabinetului sau sa excluda un Brexit fara acord, intr-o tentativa de a evita o rebeliune a parlamentarilor care ameninta sa preia controlul.

Premierul britanic, Theresa May, ar vrea sa ceara UE amanarea Brexit cu doua luni

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata cu doua luni, potrivit cotidianului Telegraph, de la Londra. Guvernul condus de Theresa May a elaborat cateva optiuni pentru cazul.

Premierul britanic Theresa May: Nu trebuie sa facem sa esueze Brexit-ul

Premierul britanic Theresa May a afirmat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu trebuie sa esueze si ca guvernul trebuie sa se concentreze pe realizarea Brexit-ului, relateaza duminica.

Theresa May pune pe masa parlamentului britanic o alegere: Brexit dur sau amnarea iesirii din UE

Premierul britanic Theresa May a oferit marti parlamentarilor sansa de a vota in mai putin de doua saptamani daca sa amane Brexit sau sa opteze pentru un divort dur, anunta Reuters. Dupa ce parlamentul britanic a votat impotriva variantei oferite de Theresa May in ianuarie, cea mai grava infrangere pentru un guvern in istoria britanica moderna, aceasta a incercat obtinerea de noi concesii din partea UE.

UE se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutor cu hrana, in cazul unui Brexit fara acord

Uniunea Europeana se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutorul pentru a preveni problemele din zona importurilor de hrana, in eventualitatea unui Brexit fara acord, sustine Phil Hogan, comisarul blocului.

PRESEDINTELE BCE AVERTIZEAZA: Iesirea din UE nu echivaleaza cu o mai mare suveranitate

Iesirea din Uniunea Europeana sau din zona euro ar putea duce la o mai mare independenta politica, dar nu neaparat la o mai mare suveranitate.

Theresa May le da de ales parlamentarilor intre doua optiuni grele: Brexit dur sau amanarea iesirii din UE

Premierul britanic a inaintat Parlamentului doua optiuni privind procedura de iesire din Uniunea Europeana care trebuie sa se incheie pe 29 martie. Astfel, parlamentarii au de ales intre un divort dur sau sa am.

UE se asteapta ca britanicii sa ceara asistenta pentru a evita o criza a alimentelor, n cazul unui Brexit fara acord

Uniunea Europeana se asteapta ca britanicii sa ceara asistenta pentru a evita un blocaj al importurilor de alimente in scenariul unei iesiri a Regatului Unit din UE fara niciun acord, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )