Libnet.ro
UNICEF

05:45

Theresa May si Jeremy Corbyn au avut o discutie productiva despre Brexit

Hotnews Hotnews,
 Theresa May si Jeremy Corbyn au avut o discutie productiva despre Brexit

Prim-ministrul britanic Theresa May a avut un schimb productiv de pareri cu Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, in ceea ce priveste posibilele scenarii pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Theresa May vrea noi negocieri de Brexit, dar UE refuza

Premierul britanic Theresa May a primit marti seara, prin votul parlamentarilor de la Londra, un mandat pentru redeschiderea negocierilor cu Uniunea Europeana UE) pe marginea acordului de iesire a tarii sale din blocul comunitar Brexit), insa Bruxellesul, care a exclus si pana acum aceasta optiune, nu doresete sa reia discutiile.

UE refuza tentativa premierului britanic Theresa May de a renegocia Brexit

Uniunea Europeana a blocat rapid impulsul premierului britanic Theresa May de a redeschide negocierile asupra acordului de divort. Astfel, UE refuzat ferm si clar redeschiderea discutiilor si a avertizat riscul asupra riscurilor unei retrageri dezordonate in luna martie, relateaza AFP.

Theresa May obtine mandat de la Parlament sa renegocieze acordul Brexitului, UE refuza

Premierul Theresa May a obtinut marti, cu doar doua luni inainte de Brexit, un mandat sa redeschida negocieri cu Bruxellesul, insa Uniunea Europeana a refuzat imediat - intr-un dialog al surzilor cu un rezultat incert, relateaza AFP.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Theresa May ar putea supune din nou la vot acordul de Brexit

Premierul britanic Theresa May le-a spus parlamentarilor conservatori in cadrul unei intalniri de luni ca intentioneaza sa supuna la vot in parlament acordul ei de Brexit pe 13 februarie, relateaza Sky.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )