Libnet.ro
UNICEF

20:45

Theresa May l-ar putea demite pe ministrul Boris Johnson. Care sunt motivele premierului britanic

B1 B1,
Theresa May l-ar putea demite pe ministrul Boris Johnson. Care sunt motivele premierului britanic

Premierul britanic Theresa May ar putea sa-l demita pe ministrul de externe, Boris Johnson, pe care il vede ca pe un mare rival. Potrivit Sunday Times, Theresa May se gandeste sa-si reafirme autoritat. continuă pe B1

Theresa May doreste o relatie unica si ambitioasa cu UE care sa nu se raporteze la vreun model existent

Premierul britanic Theresa May a sustinut luni, intr-un discurs in Camera Comunelor, ca viitoarea relatie a tarii sale cu UE dupa Brexit trebuie sa fie unica si ambitioasa, adica sa nu se bazeze pe modele de cooperare deja existente intre blocul comunitar si alte state, cum ar fi de exemplu cele cu Elvetia sau Norvegia sau modelul acordului de liber schimb UE-Canada, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Theresa May, presata sa publice un raport secret care arata ca Brexitul poate fi evitat

O consiliera a reginei Regatului Unit Elisabeta a II-a spune ca exista un raport secret care arata ca iesirea britanicilor din Uniunea Europeana UE) poate fi evitata si ii cere premierului Theresa May sa-l faca public.

Negocieri pentru Brexit. Theresa May: Mingea este in terenul UE

Premierul britanic, Theresa May, va lansa un apel liderilor Uniunii Europene sa dea dovada de flexibilitate65506; in negocierile privind Brexit care se reiau luni, apreciind ca, in prezent, mingea este in terenul lor, scrie AFP.

Tensiuni in Marea Britanie. Theresa May reactioneaza, dupa ce a fost presata sa demisioneze din postul de premier

Premierul britanic Theresa May a vorbit vineri despre leadership-ul sau calm si a dat asigurari inca o data ca guvernul pe care-l conduce o sustine, interventia sa fiind un raspuns.

Mai multe voci din Partidul Conservator cer demisia premierului Theresa May, spune un fost ministru

Un grup de 30 de deputati s-a format in cadrul Partidului conservator pentru a cere demisia premierului britanic Theresa May, a afirmat vineri un fost ministru, care solicita alegere unui nou lider in fruntea Tories, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )