Libnet.ro
UNICEF

00:07

Thomas Rodriguez, fotbalistul unei echipe din liga a doua franceza, a decedat in somn

B1 B1,
Thomas Rodriguez, fotbalistul unei echipe din liga a doua franceza, a decedat in somn

Thomas Rodriguez, fotbalistul echipei Tours, liga a doua franceza, in varsta de 18 ani, a decedat in somn, in noaptea de joi spre vineri. Anuntul a fost facut de clubul sau, Tours, scrie Hotnews. Echipa. continuă pe B1

O noua tragedie loveste fotbalul: Fotbalistul Thomas Rodriguez, de 18 ani, a decedat

Fotbalistul Thomas Rodriguez, in varsta de 18 ani, a decedat in somn, in noaptea de joi spre vineri,.

Motivare CCR: E neconstitutional ca o comisie parlamentara sa exercite competentele unei structuri din cadrul puterii executive

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a constatat ca o comisie parlamentara nu poate sa exercite competentele unei structuri din cadrul puterii executive, intrucat astfel s-ar incalca Legea fundamentala, potrivit motivarii deciziei prin care au fost admise unele obiectii de neconstitutionalitate privind mai multe articole din actul normativ de modificare a Legii 317/2014 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), scrie Agerpres.

Un fotbalist de 18 ani al echipei Tours (liga a doua franceza) a decedat in somn

Fotbalistul Thomas Rodriguez, in varsta de 18 ani, a decedat in somn, in noaptea de joi spre vineri, a anuntat clubul sau, Tours, citat de presa franceza.

A iesit din inchisoare! Decizie definitiva in cazul unui fost patron al unei echipe de traditie din Romania

Fostul patron al echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, a fost eliberat din inchisoare. Din pedeapsa totala de doi ani si o luna, ca urmare a doua dosare in care a fost gasit vinovat,Simota a executat.

Superlativele din Liga 1 Betano 2017/2018

Ziua playoff-ului a venit, odata cu ea si incepe si batalia finala pentru titlu. Primele doua clasate, CFR Cluj si FCSB, domina la cele mai multe capitole. Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, va prezinta superlativele sezonului regulat.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

Sorin Ovidiu Vintu: Victor Ponta era proiectul unei aripi din SRI care a jucat la doua capete. Cum l-a jucat Sebastian Ghita la ordinul SRI (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit intr-un interviu oferit in exclusivitate Sorinei Matei despre relatia cu Sebastian Ghita si cum si-a dat seama ca acesta e omul SRI pus sa il inlature din.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )