Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tibbett Logistics isi extinde capacitatea de depozitare din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tibbett Logistics isi extinde capacitatea de depozitare din Romania

Tibbett Logistics, companie specializata in furnizarea de servicii de transport si logistica din Romania, parte din Grupul Keswick Enterprises, isi extinde din nou operatiunile sale logistice din Romania prin semnarea a doua noi contracte de inchiriere. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri prezidentiale in Franta. Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre orele 8,00 si 19,00, informeaza Ambasada Frantei la Bucuresti, potrivit Agerpres.

Unde pot vota francezii din Romania pentru alegerile din Franta

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre or.

Colegiului Psihologilor din Romania anunta finalizarea procesului electoral

Colegiul Psihologilor din Romania informeaza asupra faptului ca nu au fost indeplinite conditiile de cvorum pentru a fi alesi noii membri ai conducerii Colegiului, in cadrul sedintei Conventiei Nationale a Colegiului Psihologilor din Romania, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi.

Grindeanu l-a numit consilier pe fostul manager al celui mare distribuitor de vaccinuri din Romania

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit consilier de stat in aparatul sau de lucru pe Tibor Ioan Pentek, potrivit unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial. Pentek a fost managerul filialei din Romania a companiei Sanofi-Pasteur, cel mai mare furnizor de vaccinuri din tara.

Unde pot vota francezii din Romania

Cetatenii francezi din Romania pot vota, duminica, in trei orase din tara: Bucuresti, Iasi si Cluj, informeaza Ambasada Frantei. Sectiile de vot vor fi deschise intre orele 08. 00 si 19.

Departamentul de Agricultura al Statelor Unite: Productiile de grau si orz din Romania sunt asteptate sa scada in 2017

Recoltele de grau si orz din Romania au perspective bune, dar productia este anticipata sa scada in 2017 din cauza zonei reduse de plantatii, potrivit unui raport al Departamentului de Agricultura al Statelor Unite - USDA citat de Mediafax.

Petitie in sprijinul stiintelor umaniste din Romania

Stiintele umaniste au oferit valorile si reperele civilizatiei europene. Ele au format constiinta, identitatea si libertatea omului modern. Ele ofera o perspectiva analitica asupra evolutiei societatii si asupra transformarilor suferite de civilizatia contemporana. Ele au contribuit la identitatea Romaniei moderne si analizeaza adaptarea acesteia la lumea secolului XXI. Cercetarea din domeniul stiintelor umaniste contribuie nu doar la cultura universala, ci si la capacitatea societatii de a reflecta critic asupra trecutului si prezentului, precum si de a decide in cunostinta de cauza asupra directiilor viitoare de evolutie, ca si asupra formelor prin care aceasta evolutie poate fi modelata spre binele oamenilor.

Vloggerii si YouTuberii, starurile internetului. Topul Haute Culture al celor mai influenti vloggeri din Romania si din strainatate. De la Ilie linge cactusul la betie pentru scopuri caritabile

Tot mai multe gazde din mediul online isi cheama musafirii-internauti in garsoniera lor virtuala. Ne deschid fereastra de YouTube a vlogului si ne pun cochet la masa cu dracii pe care i-au tinut atata timp ascunsi in cap si-n beci. Musafirul da navala. Baga ochiul. Vloggerii? fac trasnai, socheaza, vorbesc in dodii, ling cactusi, te iau ca si cum te-ai jucat in nisip de mic cu ei. Vlogul e neo-jurnalul contemporan. Gratuit.

Comuna din Romania, pazita cu drona

Comuna Teliu din judetul Brasov a ajuns sa aiba o drona si o firma privata de paza din cauza crizei de personal din Politie. Cei de la primarie au facut calcule si au ajuns la concluzia ca o firma.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )