Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde pot vota francezii din Romania pentru alegerile din Franta

Antena3 Antena3,
Unde pot vota francezii din Romania pentru alegerile din Franta

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre or. continuă pe Antena3

Unde pot vota francezii din Romania

Cetatenii francezi din Romania pot vota, duminica, in trei orase din tara: Bucuresti, Iasi si Cluj, informeaza Ambasada Frantei. Sectiile de vot vor fi deschise intre orele 08. 00 si 19.

Alegeri prezidentiale in Franta. Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi

Cetatenii francezi din Romania isi pot alege presedintele, duminica, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi, orase in care au fost amenajate sectii de votare ce vor fi deschise intre orele 8,00 si 19,00, informeaza Ambasada Frantei la Bucuresti, potrivit Agerpres.

Hans Klemm: Daca se fac schimbari in legislatia din Romania, speranta este ca lupta anticoruptie sa fie intarita

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca, daca sunt facute schimbari in legi sau in legislatia din Romania, speranta Statelor Unite ale Americii este ca rezultatul sa fie intarirea lupte impotriva coruptiei pentru ca statul de drept sa fie consolidat, arata Agerpres.

Departamentul de Agricultura al Statelor Unite: Productiile de grau si orz din Romania sunt asteptate sa scada in 2017

Recoltele de grau si orz din Romania au perspective bune, dar productia este anticipata sa scada in 2017 din cauza zonei reduse de plantatii, potrivit unui raport al Departamentului de Agricultura al Statelor Unite - USDA citat de Mediafax.

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

Satele din Romania unde o casa costa mai putin decat un Logan

Depare de forfota orasului, in sanul naturii langa o casuta din povesti, o iesire la iarba verde pare un vis frumos la care multi se gandesc, mai ales la sfarsit de saptamana. Pentru majoritatea, o astfel de evadare.

Comisarul European pentru Sanatate este foarte ingrijorat de situatia din Romania: Rusine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit in Europa de rujeola cade in responsabilitatea celor care raspandesc astfel de minciuni in media

Romania este tara celei mai mari epidemii de rujeola din Europa: 24 de copii au murit pana acum din cauza acestei boli care poate fi prevenita. Majoritatea cazurilor au aparut in comunitati cu o acoperire foarte scazuta a vaccinarii si, in ultimii ani, in mai multe judete frecventa vaccinarii anti-rujeola a scazut cu mult sub pragul de siguranta de 80%. Am discutat despre aceasta situatie, despre cauzele si solutiile ei, cu comisarul european pentru Sanatate, medicul Vytenis Andriukaitis. Raspunsurile sale sunt neobisnuit de dure pentru un inalt oficial al Comisiei Europene.

Ce a scris presa internationala despre noile proteste impotriva coruptiei din Romania

Sute de persoane s-au adunat miercuri in fata Guvernului din Piata Victoriei pentru a protesta impotriva unei legi care prevede gratierea persoanelor condamnate pentru fapte de coruptie. Manifestatiile.

VIDEO Protestele din Romania, date ca exemplu in America

Protestele de marti seara, dupa ce majoritatea PSD din Comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie, au atras atentia presei internationale. Romanii au fost dati ca exemplu de catre moderatoarea Rachel Maddow pe postul de televiziune MSNBC, care a vorbit despre hotararea copiilor nebuni de a lupta impotriva legalizarii coruptiei.

Liviu Dragnea, VEDETA in Statele Unite: Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a prezentat ironic amnistia si gratierea din Romania in emisiunea sa (VIDEO)

Celebra Ordonanta 13 si mai nou, Legea gratierii coruptilor din Parlament l-au facut vedeta peste ocean pe seful PSD Liviu Dragnea. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare de talk-show din Statele Unite,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )