Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tiberiu Albu, castigator Vocea Romaniei: Cel mai dificil moment a fost cand am iesit din concurs, la dueluri

Adevărul Adevărul,
Tiberiu Albu, castigator Vocea Romaniei: Cel mai dificil moment a fost cand am iesit din concurs, la dueluri

Pentru Tiberiu Albu drumul la Vocea Romaniei ar fi putut sa se opreasca in etapa Duelurilor, atunci cand primul sau antrenor, Smiley, a ales un alt concurent sa mearga mai departe. , De altfel, acesta a si fost cel mai greu moment din toata competitia, dupa cum a marturisit pentru Adevarul, dar a doua sansa i-a fost oferita de Tudor Chirila, care l-a salvat si l-a luat in echipa sa. continuă pe Adevărul

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei! Iata ce reactie a avut!

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei. Rockerul a plecat acasa cu premium de 100. 000 de euro si cu faima castigata in ultimele luni de difuzare a show-ului la Pro TV.

Tiberiu Dolniceanu a fost desemnat cel mai bun sportiv al FR de Scrima in 2014

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan Rusia), a primit, joi, premiul pentru cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Scrima in anul 2014, informeaza Mediafax. Dolniceanu a.

Tiberiu Albu, 22 de ani, a castigat Vocea Romaniei

Cel catalogat drept singurul rocker de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, 22 de ani, este castigatorul finalei de vineri seara.

Cine este noul castigatorul al show-ului Vocea Romaniei

Cel catalogat drept singurul rocker de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, 22 de ani, este castigatorul finalei de vineri seara.

Finala Vocea Romaniei 2014, lidera de la inceputul pana la finalul show-ului, cu cifre duble fata de semifinala X Factor

Finala Vocea Romaniei 2014 a plasat postul Pro TV in topul audientelor pe intreaga durata a show-ului. Cu cifre aproape duble la toate target-urile fata de semifinala de la X Factor, ultimul act de la Vocea Romaniei l-a dat castigator pe Tiberiu Albu, elevul lui Tudor Chirila.

Tiberiu Albu: A fost un moment in care credeam ca visez! PRIMELE DECLARATII ale castigatorului de la VOCEA ROMANIEI

Un sezon senzational Vocea Romaniei a ajuns la final, iar publicul a ales: Tiberiu Albu este castigatorul marelui trofeu! A.

VIDEO Cine este Tiberiu Albu, castigatorul finalei Vocea Romaniei

Tiberiu Albu, elevul lui Tudor Chirila, a fost desemnat Vocea Romaniei in al patrulea sezon al show-ului de la Pro TV,devenind astfel prima voce rock care castiga ravnitul trofeu si premiul in valoare de 100. 000 de euro.

Show-ul Vocea Romaniei si-a desemnat castigatorul. Audiente duble fata de postul TV concurent

Ce-a de-a patra finala Vocea Romaniei, castigata de Tiberiu Albu, a fost pe primul loc in audiente, cu cifre aproape duble in comparatie cu X-Factor de pe Antena 1, cu care s-a intersectat pe toata durata, scrie Paginademedia. ro .

Cine castiga Vocea Romaniei?

Cine castiga Vocea Romaniei? In aceasta seara are loc finala concursului de la Pro TV, iar publicul il va alege pe castigatorul celor 100. 000 de euro dintre Aliona Munteanu, Tiberiu Alba, Anda Dimitriu si Maria Hojda.

Finala Vocea Romaniei 2014: show-ul de la Pro TV isi alege castigatorul. Cine merita ravnitul trofeu?

Show-ul Vocea Romaniei isi desemneaza castigatorul in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, cei patru finalisti fiind protagonistii unor momente de exceptie menite sa cucereasca telespectatorii, ale caror voturi vor fi decisive.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )