Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cine este Tiberiu Albu, castigatorul finalei Vocea Romaniei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine este Tiberiu Albu, castigatorul finalei Vocea Romaniei

Tiberiu Albu, elevul lui Tudor Chirila, a fost desemnat Vocea Romaniei in al patrulea sezon al show-ului de la Pro TV,devenind astfel prima voce rock care castiga ravnitul trofeu si premiul in valoare de 100. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei! Iata ce reactie a avut!

Tiberiu Albu a castigat Vocea Romaniei. Rockerul a plecat acasa cu premium de 100. 000 de euro si cu faima castigata in ultimele luni de difuzare a show-ului la Pro TV.

Tiberiu Albu, castigator Vocea Romaniei: Cel mai dificil moment a fost cand am iesit din concurs, la dueluri

Pentru Tiberiu Albu drumul la Vocea Romaniei ar fi putut sa se opreasca in etapa Duelurilor, atunci cand primul sau antrenor, Smiley, a ales un alt concurent sa mearga mai departe. , De altfel, acesta a si fost cel mai greu moment din toata competitia, dupa cum a marturisit pentru Adevarul, dar a doua sansa i-a fost oferita de Tudor Chirila, care l-a salvat si l-a luat in echipa sa.

Cine este noul castigatorul al show-ului Vocea Romaniei

Cel catalogat drept singurul rocker de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, 22 de ani, este castigatorul finalei de vineri seara.

Tiberiu Albu, 22 de ani, a castigat Vocea Romaniei

Cel catalogat drept singurul rocker de la Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, 22 de ani, este castigatorul finalei de vineri seara.

Tiberiu Albu: A fost un moment in care credeam ca visez! PRIMELE DECLARATII ale castigatorului de la VOCEA ROMANIEI

Un sezon senzational Vocea Romaniei a ajuns la final, iar publicul a ales: Tiberiu Albu este castigatorul marelui trofeu! A.

Cine este Traian Basescu? (actualizat)

Scriu deliberat la timpul prezentTraian Basescu este un mare om politic roman, unul care a facut lucruri extraordinare pentru tara sa, un om care a stiut sa se desparta, in numele responsabilitatii, de camarazii de sindrofii, asemeni printului Hal de Falstaff, atunci cand s-a transfigurat in Henric al V-lea am folosit aceasta analogie intr-o prelegere pentru dl Mark Gitenstein inaintea plecarii sale ca ambasador la Bucuresti), a inteles ca Romania nu poate fi credibila in UE si NATO daca nu va deveni un stat de drept veritabil, a sustinut cel putin doua demersuri vitale pentru spiritul romanesc decomunizarea si prezenta culturii romanesti moderne intr-o lume moderna, prin ICR).

Cine este Alina Gorghiu, noul presedinte al Partidului National Liberal

Alina Gorghiu 36 de ani) este de astazi noul presedinte al Partidului National Liberal. Membra a partidului din 2002, Gorghiu a fost purtator de cuvant al PNL in campania pentru prezidentiale si prim-vicepresedinte al partidului. In 2001 a absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, dupa care a urmat facultatea cu acelasi profil de la Universitatea Pitesti, iar din 2012 este doctor in drept, titlu obtinut de la Universitatea Al. Cuza din Iasi. Vezi in articol CV-ul Alinei Gorghiu si declaratia sa de avere.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )