Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tiberiu Balint a demisionat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. De cinci luni era suspendat

Adevărul Adevărul,
Tiberiu Balint a demisionat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. De cinci luni era suspendat

Tiberiu Balint, vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, a demisionat din functie. Decizia luata de Balint a fost una politica, sustine acesta. continuă pe Adevărul

Darius Valcov a demisionat din functia de senator

Darius Valcov si-a dat demisia din functia de senator pe care o ocupa din 2012, unde a fost ales in colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala nr. 30 Olt. Potrivit unor surse, acesta ar urma sa isi dea d.

Radu Mazare a demisionat din PSD

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD dupa ce, la mijlocul lunii martie, a demisionat din functia de presedinte al orgainizatiei PSD Constanta, iar in urma cu cateva zile si-a dat demisia.

Badanoiu se da la o parte pentru a-i face loc mentorului sau la conducerea Consiliului Judetean Mehedinti

Schimbari la varful conducerii Consiliului Judetean Mehedinti, dupa ce actualul vicepresedinte, Adriana Badanoiu, si-a dat demisia joi din functie pentru a lasa locul liber consilierului judetean PSD, Liviu Mazilu.

SURSE: Dan Sova a DEMISIONAT din Senat. Risca arestarea. Sova neaga informatiile

Dan Sova a demisionat, marti, din functia de senator. in acest context, politicianul, risca sa fie arestat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Realitatea Tv.

Darius Valcov a demisionat din Senat

Darius Valcov, aflat in arest preventiv, dupa ce a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile de primar, senator si ministru, si-a trimis, ieri, demisia din functia de parlamentar, la Senat.

Aristotel Cancescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, a castigat procesul cu ANI si a obtinut anularea raportului prin care a fost declarat incompatibil

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a castigat procesul intentat Agentiei Nationale de Integritate ANI), judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tariceanu a luat act de demisia lui Valcov din functia de senator

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca institutia pe care o conduce va lua act de demisia lui Darius Valcov din functia de senator, nefiind necesar un vot, conform Mediafax.

PNL a preluat controlul asupra Consiliului Judetean Cluj

Liberalul Mihai Seplecan a devenit vicepresedinte al Consiliului, iar in sedinta de luna viitoare ar putea fi avansat in postul de presedinte.

Razvan Gavaneanu a demisionat de la presedintia CS al SIF Transilvania

Razvan Gavaneanu a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania SIF3), urmand sa isi continue mandatul de membru in acesta, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Social democratii Niculae Badalau si Paul Stanescu au demisionat din functiile de conducere ale filialelor judetene PSD

Senatorul social-democrat Niculae Badalau a decis sa renunte si el la functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Giurgiu in semn de solidaritate cu cei 7,4 milioane de oameni care au votat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )