Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tibi Useriu va concura din nou la Arctic Ultra: Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis

Hotnews Hotnews,
 Tibi Useriu va concura din nou la Arctic Ultra: Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis

Sportivul Tibi Useriu ia startul, joi, la Yukon Arctic Ultra, o cursa de alergare in conditii extreme de la Cercul Polar, dupa ce anul trecut a esuat din cauza degeraturilor. Am venit aici la Yukon Arctic din nou. Sunt aproape de start, dar cu gandul la finis, scrie sportivul pe Facebook. continuă pe Hotnews

Tibi Useriu pleaca iar in Yukon Arctic Ultra, cea mai dura cursa din lume. Anul trecut a fost salvat cu elicopterul: Am o treaba de rezolvat. De incheiat o afacere

De trei castigator al celebrei curse 6633 Arctic Ultra, romanul Tiberiu Useriu va concura pentru a doua oara consecutiv la Ultramaratonul Yukon Arctic. Useriu ia startul joi, 30 ianuarie, de la ora 20.

Avea o viata obisnuita pana s-a decis sa participe lacel mai dur ultramaraton din lume. Cum a castigat6633 Arctic Ultra dupa ce a ajuns la capatul puterilor

Nu este un dur precum Tibi Useriu, care a castigat de trei ori cel mai teribil ultramaraton din lume, nu a jefuit magazine de bijuterii si nu a evadat de doua ori din puscarie precum acesta. Povestea lui Vlad Pop este cea a unui om obisnuit, cu slujba de la 9 la 17, care nu a facut sport si-si castiga existenta organizand evenimente pentru copii, dar care a ajuns campion la 6633 Arctic Ultra din dorinta de a-i ajuta micutii care sufera de cancer.

5 mituri despre gripa. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre boala infectioasa care loveste din nou Romania

Gripa inspaimanta din nou romanii! Medicii din cadrul Spitalului Universitar aduc in prim-plan 5 mituri despre gripa si despre vaccinul anti-gripal. Ce spun specialistii si care sunt lucrurile care ii ingrijoreaza pe romani fara niciun rost. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre gripa din Romania? Astazi, 27 ianuarie, s-a inregistrat inca un deces .

Dragnea, din nou in fata magistratilor, pentru a fi eliberat: Pretul era Romania

Liviu Dragnea a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor, in incercarea de a iesi de dupa gratii, dupa opt luni de stat in penitenciar.

Dragnea, din nou in fata magistratilor. Fostul lider al PSD ar putea fi pus in libertate

Liviu Dragnea a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor.

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Ce urmeaza dupa angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi de scrutin

Ludovic Orban isi joaca din nou mandatul de premier. Guvernul isi asuma astazi raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

BOMBA! Se SCHIMBA, din nou, BANII in Romania! AU ANUNTAT inclusiv ANUL!

Bomba! Se schimba, din nou, banii in Romania? Trecem la euro? S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Iata anuntul facut chiar de Florin.

BOMBA! Se SCHIMBA, din nou, BANII in Romania! AU ANUNTAT inclusiv ANUL!

Bomba! Se schimba, din nou, banii in Romania? Trecem la euro? S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLANG ICOANELE iN BISERICI Iata anuntul facut chiar de Florin.

Din nou, despre sfidarea consensului stiintific: Cum a fost descoperit craterul de impact Chicxulub si, implicit, extinctia non-darwiniana a dinozaurilor si altor specii

Sa fie clar de la inceput: Stiinta nu are nimic de-a face cu consensul. Consensul este afacerea politicii. Stiinta, dimpotriva, cere doar ca un singur cercetator sa aiba dreptate, ceea ce inseamna ca acela sau aceea are rezultate care pot fi verificate prin raportare la lumea reala. in stiinta, consensul nu are relevanta. Ceea ce este relevant sunt rezultatele reproductibile. Cei mai mari oameni de stiinta din istorie sunt mari tocmai pentru ca n-au fost de acord cu consensul. Nu exista nici un fel de stiinta consensuala. Daca exista un consens, aceea nu este stiinta. Daca este stiinta, nu exista un consens.

Anunt-bomba din PSD: Motiunea de cenzura trece, social-democratii vor fi din nou la guvernare

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat, joi, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Giurgiu, ca are convingerea ca motiunea de cenzura va trece si Guvernul liberal va pica, iar PSD va fi din nou la guvernare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )