Libnet.ro
UNICEF

17:00

Din nou, despre sfidarea consensului stiintific: Cum a fost descoperit craterul de impact Chicxulub si, implicit, extinctia non-darwiniana a dinozaurilor si altor specii

Hotnews Hotnews,
 Din nou, despre sfidarea consensului stiintific: Cum a fost descoperit craterul de impact Chicxulub si, implicit, extinctia non-darwiniana a dinozaurilor si altor specii

Sa fie clar de la inceput: Stiinta nu are nimic de-a face cu consensul. Consensul este afacerea politicii. Stiinta, dimpotriva, cere doar ca un singur cercetator sa aiba dreptate, ceea ce inseamna ca acela sau aceea are rezultate care pot fi verificate prin raportare la lumea reala. in stiinta, consensul nu are relevanta. Ceea ce este relevant sunt rezultatele reproductibile. Cei mai mari oameni de stiinta din istorie sunt mari tocmai pentru ca n-au fost de acord cu consensul. Nu exista nici un fel de stiinta consensuala. Daca exista un consens, aceea nu este stiinta. Daca este stiinta, nu exista un consens. continuă pe Hotnews

5 mituri despre gripa. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre boala infectioasa care loveste din nou Romania

Gripa inspaimanta din nou romanii! Medicii din cadrul Spitalului Universitar aduc in prim-plan 5 mituri despre gripa si despre vaccinul anti-gripal. Ce spun specialistii si care sunt lucrurile care ii ingrijoreaza pe romani fara niciun rost. Ce spun medicii de la Spitalul Universitar despre gripa din Romania? Astazi, 27 ianuarie, s-a inregistrat inca un deces .

EXCLUSIV Ce pensie alimentara ii plateste Principele Nicolae fetitei lui. Dupa testul de paternitate, ajunge din nou intr-o situatie jenanta

In prezent, Principele Nicolae se confrunta cu o situatie neplacuta, din pricina pensiei alimentare pe care trebuie sa i-o achite fetitei sale. Dupa ce a fost realizat chiar si un test de paternitate in acest sens, ce arata, in luna mai din 2019, ca intr-adevar este tatal biologic al micutei, s-a aflat si ce suma .

Portarul Miguel Van Damme (Cercle Bruges) a anuntat ca sufera din nou de leucemie

Portarul echipei Cercle Bruges, Miguel Van Damme, a anuntat, sambata, ca sufera din nou de leucemie, boala pe care a invins-o anii trecuti.

Prin ce trece Romanita Iovan, la 6 ani de la tragedia din Apuseni. A ajuns din nou in instanta

In fiecare an, Romanita Iovan a fost prezenta in luna ianuarie in locul unde si-a gasit sfarsitul pilotul Adrian Iovan. in urma cu 6 ani, avionul de mici dimensiuni in care acesta se afla, alaturi de studenta Aura Ion, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Moartea celui care i-a fost sot a insemnat o mare durere .

Juan Martin Del Potro va fi operat din nou la genunchi

Argentinianul Juan Martin Del Potro va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul drept, la care a mai fost operat anul trecut.

Supravietuitorii de la Auschwitz au trecut din nou pe sub portalul de fier forjat Arbeit macht frei, la 75 de la eliberarea lagarului de exterminare

La 75 de ani dupa eliberarea lagarului nazist Auschwitz, supravietuitorii, tot mai putini, se reunesc luni in acest loc pentru a onora cele peste 1,1 milioane de victime, in principal evrei, si pentru a lansa un avertisment fata de un nou puseu de antisemitism, scrie AFP.

Stirile ProTV: Romanca din China, despre epidemia de coronavirus: E panica. Am un rucsac plin de masti

Inevitabilul s-a produs! Virusul care inspaimanta omenirea a fost confirmat pentru prima data in Europa. Iar in Wuhan, punctul zero al epidemiei, spaima si frustrarea cresc de la ora la ora.

MARIUS BODEA: Presedintele PSD Bacau, varsa din nou ura si venin

Seful filialei municipale a PNL Iasi acuza PSD ca incearca sa dezbine si sa tina Moldova in izolare, dupa ce liderul PSD Bacau, Dragos Benea, a propus alt traseu pentru autostrada Moldovei. Liberalul iesean Marius Bodea sustine ca PSD vrea sa tina Moldova in izolare si, prin intermediul unor lideri social-democrati din regiune, incearca sa dezbine, pentru a bloca proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )