Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tibi Useriu a intrat in istorie. Romanul a castigat pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume

Adevărul Adevărul,
Tibi Useriu a intrat in istorie. Romanul a castigat pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume

Organizatorii 6633 Arctic Ultra au anuntat ca Tibi Useriu a castigat pentru a doua oara cel mai dur ultramaraton din lume. Problemele de sanatate care l-au insotit in ultimele doua zile erau cat pe ce sa-i determine pe medici sa nu-l lase sa continue cursa. Romanul a parcurs ultimii 50 de kilometri pe propria raspundere, dupa ce ranile i s-au infectat. Tibi a reusit sa-si bata recordul de anul trecut, ajungand cu peste 15 ore mai devreme. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Tiberiu Useriu a castigat pentru a doua oara ultramaratonul arctic

Bistriteanul Tiberiu Useriu a castigat, vineri, pentru a doua oara consecutiv Maratonul 6633 Arctic Ultra, o cursa desfasurata pe distanta de 350 de mile peste 560 kilometri) in apropierea Cercului Polar, el conducand aceasta proba extrema de la inceput pana la sfarsit, transmite News. ro.

VIDEO. Tibi Useriu, romanul care participa la cel mai greu maraton din lume, conduce 6633 Arctic Ultra cu un avans de peste 12 ore: Am rani la picioare, iar viscolul imi bate in fata

Singurul roman care participa la ultramaratonul 5533 Arctiv Ultra, Tibi Useriu, se afla pe primul loc in competitie, dupa ce a parcurs mai mult de jumatate din traseu. Fata de locul al doilea, ocupat de un canadian, roman are un avans de 12 ore, potrivit Tasuleasa Social.

VIDEO. Performanta romaneasca. Tibi Useriu este, pentru a doua oara consecutiv, campionul cursei Ultramaratonul Arctic

Tibi Useriu, castigatorul din 2016 al curesei de la Polul Nord, este campionul din acest an al competitiei Likeys 6633 Arctic Ultra, Ultramarat. Acesta a ajuns la linia de finish la ora locala 01. Stire in curs de actualizare.

Din nou CAMPION: Tiberiu Useriu a castigat pentru al doilea an la rand Ultramaratonul Arctic, in ciuda problemelor de sanatate (VIDEO)

Tiberiu Useriu a reusit vineri de dimineata sa repete performanta anului 2016 si sa treaca primul linia de finis in Ultramaratonul Arctic, o competitie dificila, pe care a continuat-o in ciuda.

Pericolul care o paste pe Irina Begu dupa ce in 2017 a castigat numai doua meciuri

A doua jucatoare de tenis a Romaniei a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Indian Wells si are un bilant dezamagitor anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )