Libnet.ro
UNICEF

00:07

TIFF 2018 aduce muzica live de cea mai buna calitate si expozitii. Programul evenimentelor

Adevărul Adevărul,
TIFF 2018 aduce muzica live de cea mai buna calitate si expozitii. Programul evenimentelor

Concertele de jazz, funk, rock si electro-pop se vor tine lant si in acest an la Casa TIFF, iar lucrarile unora dintre cei mai apreciati artisti autohtoni vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor si instalatiilor gazduite de spatiile-partenere. continuă pe Adevărul

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

Dovada ca Simona Halep e cea mai buna jucatoare a lumii. Nimeni nu-i poate contesta acum aceasta pozitie

Simona Halep o va intalni azi pe Elina Svitolina, in finala turneului de la Roma, aceasta fiind a treia finala din 2018 pentru jucatoarea noastra.

Detalii despre TIFF 2018, la Adevarul Live, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului

Pe 25 mai debuteaza cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj,Transilvania International Film Festival TIFF), ajuns la cea de-a 17-a editie. La ora 12. 00, criticul de film Mihai Chirilov vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre detaliile legate de festival.

FOTO Echipament special pentru Simona Halep la Roland Garros. Cum o imbraca Nike pe cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep va forta din nou castigarea unui Grand Slam, trofeu care ii lipseste din palmares, la Paris, peste doua saptamani.

Cum faci cea mai buna socata

In fiecare an, in aceasta perioada, florile de soc sunt vedetele. Perioada lor dureaza destul de putin, astfel ca cei care doresc sa se bucure de gustul placut racoritor al socatei trebuie sa se grabeasca.

Cum sa faci cea mai buna tocana de conopida cu carne de pasare, o mancare cu influente grecesti si italiene. Secretul pregatirii termice corecte a preparatului

Preparatul traditional provine din zona Munteniei, unde exista numeroase interferente culinare italiene, grecesti si franceze. Mancarea capata o aroma deosebita daca adaugam si putin oregano sau cimbru, iar de pe masa nu pot lipsi castravetii murati, la servirea preparatului.

Adriana Iliescu, la un pas sa-si piarda titlul de cea mai batrana mama. O femeie de 70 de ani este pe punctul sa-i ia locul

O femeie de 70 de ani pretinde ca este insarcinata in sase luni cu cel de-al optulea copil. Daca va da nastere, Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai batrana mama din lume, luand locul.

Cea mai scumpa sticla de whisky din istorie a fost vanduta

O sticla rara de whisky Macallan s-a vandut, vineri, cu 1,1 milioane de dolari la Hong Kong, aceasta fiind cea mai mare suma cu care a fost cumparata vreodata, la o licitatie, o astfel de bautura. Anterior.

Cea mai ampla relocare de zimbri: 23 de animale noi in Carpati

Recent a avut loc cea mai ampla relocare de zimbri de la debutul initiativei de resalbaticire a acestor animale si pana acum. Asa informeaza WWF Romania si Rewilding Europe.

VIDEO Sistemul Patriot cumparat de Romnia. Raytheon: Lucram deja la primul sistem si cautam parteneri n tara. Este cea mai recenta versiune hardware si software care e folosita de armata americana

Romania a decis in 2017 sa achizitioneze sistemul de rachete antiaeriene Patriot, un contract de circa 3,9 miliarde de dolari pentru sapte baterii. Raytheon, producatorul american al Patriot, a inceput sa construiasca deja primul sistem pentru Romania, a semnat deja o intelegere cu Aerostar Bacau si asteapta sa semneze si cu Romaero pentru a produce local piese si componente ale bateriilor. Sistemul produs pentru Romania este cea mai recenta versiune hardware si software care in prezent e folosita de armata americana. Doar numele si caracteristicile fizice ale sistemului Patriot sunt la fel ca in 1982, dar acestea sunt singurele elemente vechi. Restul este modern si actualizat, a declarat pentru HotNews. ro, Michael Ellison, vice presedinte Raytheon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )