Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum faci cea mai buna socata

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna socata

In fiecare an, in aceasta perioada, florile de soc sunt vedetele. Perioada lor dureaza destul de putin, astfel ca cei care doresc sa se bucure de gustul placut racoritor al socatei trebuie sa se grabeasca. continuă pe Adevărul

Cum faci cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt. Secretul celui mai sanatos preparat, cat timp se tine pe foc

Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Cum sa faci cea mai buna tocana de conopida cu carne de pasare, o mancare cu influente grecesti si italiene. Secretul pregatirii termice corecte a preparatului

Preparatul traditional provine din zona Munteniei, unde exista numeroase interferente culinare italiene, grecesti si franceze. Mancarea capata o aroma deosebita daca adaugam si putin oregano sau cimbru, iar de pe masa nu pot lipsi castravetii murati, la servirea preparatului.

Cristina Neagu, mesaj emotionant pe Facebook: Ce le-a promis romanilor cea mai buna handbalista a lumii

Cristina Neagu a fost adusa pe bani multi la CSM Bucuresti pentru ca echipa Primariei, finantata din bani publici, sa castige Liga Campionilor.

Care din surorile Kardashian-Jenner este cea mai bogata?

Clanul Kardashian-Jenner a devenit cea mai cunoscuta familie din lumea showbizului. Insa, atat cele cinci surori, cat si ambitioasa lor mama, nu au obtinut doar faima, ci si sute de milioane in conturi. Iata care este cea mai bogata dintre ele.

Cea mai ampla relocare de zimbri: 23 de animale noi in Carpati

Recent a avut loc cea mai ampla relocare de zimbri de la debutul initiativei de resalbaticire a acestor animale si pana acum. Asa informeaza WWF Romania si Rewilding Europe.

Cea mai batrana femeie din lume spune ca a fost trista toata viata ei

O rusoaica, care pretinde ca este cea mai batrana persoana din lume, spune ca aniversarea de 129 de ani nu este altceva decat o pedeapsa pentru ea. Daca te asteptai la o poveste plina de optimism, te-ai cam inselat. Pentru unii oameni viata este o adevarata minune, insa pentru aceasta rusoaica lucrurile nu stau deloc [].

Romania va primi cea mai noua configuratie Patriot

Compania americana Raytheon va livra Romaniei cea mai noua configuratie a sistemului de rachete Patriot, cea care este folosita si de Armata Statelor Unite, iar specialistii romani vor avea sansa de a contribui in viitor la optimizarea si modernizarea acestui sistem, in contextul in care Europa se confrunta cu provocari de securitate fara precedent de la caderea Zidului Berlinului, in 1989, a declarat miercuri country managerul Raytheon, Mike Ellison, in cadrul unei conferinte de presa organizate cu ocazia expozitiei internationale Black Sea Defense and Aerospace BSDA) 2018, potrivit News. ro.

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%).

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018, cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei va reuni la Romaero Baneasa, intre 16 si 18 mai, peste 270 de expozanti din domeniile apararii, securitatii cibernetice si aeronauticii. Evenimentul de la Romaero, ce se tine o data la fiecare doi ani, este cu atat mai important in acest an avand in vedere bugetul marit al armatei la 2% din PIB, multe dintre firmele participante vizand contracte de achizitii militare cu Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )