Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Playtech Playtech,
Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat . continuă pe Playtech

Peste 30 de tari au interzis tigarile electronice si orice alte dispozitive de vaping

In ultimele luni, tigarile electronice au ridicat o serie stufoasa de intrebari din cauza unui val de incidente din Statele Unite. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza.

Ilinca Vandici a vorbit despre un nou sezon Bravo, ai Stil. Care este situatia ei la Kanal D

Emisiunea Bravo, ai Stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D, a luat o mica pauza, iar fanii asteapta cu sufletul la gura un nou sezon. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a vorbit despre proiectele pe care le are in prezent, dar nu a vrut sa dea detalii despre data la care va fi difuzat urmatorul .

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

Cine transmite Spania Romania si cand se joaca meciul. Care este miza spaniolilor

Cine transmite Spania Romania, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 si cand se joaca? Care este miza spaniolilor? Cine transmite Spania Romania? Cand se joaca meciul? Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, vineri, pe Arena Nationala, teren propriu, cu scorul 2-0 2-0), de Suedia, in penultima etapa a Grupei F a preliminariilor EURO 2020.

inca o tara interzice tigarile electronice. Pana acum, 30 de state au luat aceasta decizie

Filipine a decis interzicerea importului de tigari electronice precum si vapatul in locuri publice. Pana acum, peste 30 de state au luat aceasta hotarare, printre care India, Turcia si Brazilia.

Care este impactul schimbarilor climatice asupra economiei mondiale

Schimbarile climatice sunt o amenintare reala de care toate guvernele lumii trebuie sa tina cont. incalzirea globala, de exemplu, va avea efecte devastatoare asupra cresterii economice la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )