Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o tara interzice tigarile electronice. Pana acum, 30 de state au luat aceasta decizie

Adevărul Adevărul,
inca o tara interzice tigarile electronice. Pana acum, 30 de state au luat aceasta decizie

Filipine a decis interzicerea importului de tigari electronice precum si vapatul in locuri publice. Pana acum, peste 30 de state au luat aceasta hotarare, printre care India, Turcia si Brazilia. continuă pe Adevărul

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Peste 30 de tari au interzis tigarile electronice si orice alte dispozitive de vaping

In ultimele luni, tigarile electronice au ridicat o serie stufoasa de intrebari din cauza unui val de incidente din Statele Unite. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza.

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )