Libnet.ro
UNICEF

20:15

Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros, forfait pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului

Hotnews Hotnews,
 Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros, forfait pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros 2015 si 2017), a declarat forfait pentru Grand Slam-ul pe zgura din cauza ca nu s-a refacut suficient dupa o accidentare la gamba, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Hyeon Chung, forfait pentru Roland Garros din cauza unei accidentari

Tenismanul sud-coreean Hyeon Chung, semifinalist la Australian Open, a fost nevoit sa se retraga din turneul de la Roland Garros 27 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului, din cauza unei accidentari la glezna, relateaza Reuters.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Irina Bara in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara s-a calificat, miercuri, in turul secund al turneului de calificare pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal de simplu la Roland Garros.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

LOVITURA TERIBILA dupa meciul dintre HALEP si Maria Sharapova! Ce se va intampla cu ROMANCA la ROLAND GARROS

Schimbari radicale au fost anuntate pentru editia din 2018 a turneului de la Roland Garros! Una dintre ele vizeaza timpul cronometrat atent intre servicii dupa ce ultima infruntare dintre Maria Sharapova si.

Simona Halep, nainte de Roland Garros: Vreau sa cstig turneul, acesta este obiectivul meu

Ajunsa de doua ori in finala de la Roland Garros in 2014 si 2017), Simona Halep spera sa isi treaca in palmares primul trofeu de Grand Slam la editia din acest an a competitiei de la Paris 27 mai - 10 iunie). Liderul mondial a vorbit, intr-un interviu pentru Eurosport, despre obiectivul sau la Roland Garros, despre ce inseamna sa fii lider mondial, dar si despre finala pierduta de la Australian Open. Vreau sa castig turneul, acesta este obiectivul meu, a precizat Halep.

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Simona Halep face figura de principala favorita la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar joi lidera mondiala si-a aflat prima adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )