Libnet.ro
UNICEF

13:45

Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal de simplu la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

Nu mai joaca la Roland Garros! Abandon de ultim moment al unei jucatoare din Romania de la turneul parizian

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, dupa ce una dintre sportivele noastre s-a retras.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru va evolua duminica - Programul complet al primei zile

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de duminica27 mai), prima in care vor putea fi urmarite meciuri de pe tablourile principale ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Romania va avea o singura reprezentanta in intrecerile de maine, Alexandra Dulgheru 160 WTA), venita din calificari, urmand sa evolueze impotriva americancei Christina Mchale 85 WTA).

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

WTA: Sase jucatoare se lupta pentru locul unu n lume - Toate calculele nainte de startul turneului de la Roland Garros

Al doilea turneu de Grand Slam al anului va aduce sase jucatoare in lupta pentru primul loc in clasamentul WTA. Simona Halep 1 WTA), finalista anul trecut la Roland Garros, poate fi detronata dupa competitia pariziana de una din urmatoarele cinci jucatoare: Caroline Wozniacki Danemarca), Garbine Muguruza Spania), Elina Svitolina Ucraina), Karolina Pliskova Cehia) sau Caroline Garcia Franta). Jucatoarea noastra trebuie sa ajunga cel putin pana in semifinale pentru a avea sanse de a-si pastra pozitia de lider mondial.

S-a stabilit programului primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

S-a stabilit programul primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )