Libnet.ro
UNICEF

11:45

Timis: Accident rutier cu trei masini si multiple victime transportate la spital -*- Timis: Accident rutier cu trei masini si multiple victime transportate la spital

Hotnews Hotnews,
 Timis: Accident rutier cu trei masini si multiple victime transportate la spital -*- Timis: Accident rutier cu trei masini si multiple victime transportate la spital

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara intre localitatile Lugojel si Gavojdia din judetul Timis, 10 dintre acestea fiind transportate la spital, iar una refuzand transportul, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Timis: Accident rutier cu trei masini si multiple victime transportate la spital

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara intre localitatile Lugojel si Gavojdia din judetul Timis, 10 dintre acestea fiind transportate la spital, iar una refuzand transportul, relateaza Agerpres.

Timis, acident grav in care sunt implicate trei autoturisme. Multiple victime, printre care minori

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara, int.

Timis: Zece persoane, printre care trei copii, transportate la spital in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Zece persoane, printre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc pe DN6- E70, in apropiere de municipiul Lugoj din judetul Timis si in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident rutier mortal produs de o tanara: o femeie de 32 de ani a murit, iar alti trei tineri au fost raniti grav

O tanara a murit in urma unui accident rutier petrecut miercuri seara in apropiere de Orastie. Alti trei tineri au ajuns in spital.

FOTO Accident rutier mortal produs de o tanara: o femeie de 32 de ani a murit, iar alti trei tineri au fost raniti grav

O tanara a murit in urma unui accident rutier petrecut miercuri seara in apropiere de Orastie. Alti trei tineri au ajuns in spital.

Un mort si trei raniti intr-un accident rutier

O femeie de 32 de ani si-a pierdut viata si trei persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc miercuri seara pe un drum judetean din comuna hunedoreana Beriu, in apropiere de Orastie, dupa ce.

Un calugar beat a provocat un grav accident rutier in Neamt - VIDEO

Grav accident de circulatie miercuri dupa-amiaza, dupa ce trei autoturisme s-au izbit violent, unul dintre ele, condus de un calugar, scapandt de sub control. Potrivit martorilor, calugarula.

Rasturnare de situatie in cazul avocatului Daniel Ionascu, victima unui grav accident rutier

Avocatul Daniel Ionascu a suferit un grav accident de circulatie, in urma cu cateva zile. Doctorul care l-a operat a declarat ca acesta este un om norocos si ca este in afara oricarui pericol. Astfel,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )