Libnet.ro
UNICEF

05:45

Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii

Adevărul Adevărul,
Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii

Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56. 000 de euro, s-a prabusit peste autoturism. continuă pe Adevărul

Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii

Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56. 000 de euro, s-a prabusit peste autoturism, relateaza News. ro.

Cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, ca urmare a furtunii din vestul tarii

Autoritatile din Timis au deschis cinci dosare penale pentru ucidere din culpa, dupa ce mai multe persoane au murit, in urma furtunilor de duminica seara.

Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii.Nicolae Robu: Consider ca toata lumea si-a facut datoria

Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56. 000 de euro, s-a prabusit peste autoturism.

Dosar penal pentru moartea soferului strivit de poarta de intrare in Timisoara. Cati bani a dat primaria condusa de Robu pentru reabilitarea din 2015

Politistii din Timis au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a murit, dupa ce masina in care se afla a fost strivita de poarta de intrare in municipiul.

Furtuna puternica in vestul si nordul tarii: opt morti si 137 de raniti

ACTUALIZARE 14:54 Nicolae Robu, dupa furtunile de la Timisoara: Eu consider ca toata lumea si-a facut datoria! Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a mentionat, in aceasta dupa-amiaza, ca este multumit de reactia serviciilor edilitare, dupa ce mai multe strazi din oras au fost blocate in urma furtunii de copacii cazuti si si-a exprimat compasiunea pentru decesul celor doua persoane, in urma vijeliei. *ACTUALIZARE 13:49 Jumatate dintre consumatorii de energie afectati de fenomenele meteo au fost reconectati la retea *ACTUALIZARE 13:01 Program prelungit la Directia pentru Cultura Timis, pentru eliberarea avizelor de reparatii la cladirile istorice afectate de furtuna *ACTUALIZARE 11:32 Carmen Dan, despre solicitarea presedintelui de a implementa un sistem de alerta: Am vorbit despre necesitatea unui astfel de sistem *ACTUALIZARE 11:28 Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. *ACTUALIZARE 11:17 Carmen Dan anunta comandament pentru situatii de urgenta in Timisoara, la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 11:10 Premierul Tudose merge la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii *ACTUALIZARE 10:20 Avariile tehnice produse de vijelii in Timisoara, Cluj, Brasov si Iasi au dus la anularea a 15 trenuri de calatori si la intarzierea cu peste 243 de ore a altor 112 *ACTUALIZARE 10:12 Bilant IGSU: 212 localitati din 15 judete, afectate de furtuni *ACTUALIZARE 10:04 Tudose: Ceea ce va fi o prioritate incepand cu ziua de azi este sa stabilim un sistem de alarmare functional *ACTUALIZARE 9:24 Iohannis cere implementarea rapida a unui sistem de avertizare a populatiei *ACTUALIZARE 09:15 Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan se afla la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii de ieri seara ----- Opt persoane au murit si alte 67 sunt ranite in urma furtunii care s-a inregistrat in vestul si nordul tarii.

FOTO 15 trenuri sunt anulate dupa furtuna de la Timisoara. Oameni ucisi, case spulberate, copaci smulsi, linii electrice rupte. Ministrul de Interne a ajuns in Timis

Politistii din cadrul IPJ Timis au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul tanarului de 24 de ani care a murit, duminica seara, dupa ce poarta de intrare in Timisoara, de pe Calea Lugojului, a cazut peste masina in care se afla.

SRI raspunde acuzatiilor fostului colonel Daniel Dragomir: Institutia nu a monitorizat dosare penale

Serviciul Roman de Informatii reactioneaza la acuzatiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care se faceau dosare si se obtineau mandate de.

Engie a obtinut doua oferte pentru centrala din Australia

Engie , companie franceza de utilitati, a primit ofertele finale pentru centrala pe carbune Loy Yang B din Australia, de la grupul chinez Alinta Energy si compania privata australiana Delta Electricity, potrivit Reuters.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat ca membrii Comisiei de Circulatie din Primaria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteza de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii. Soferii vor putea.

Anca Turcasiu dezvaluie cati bani a primit pentru rolul din Miss Litoral: Puteam sa-mi cumpar...

Anca Turcasiu a povestit, intr-un interviu acordat One. ro, care a fost suma pe care a primit-o pentru a apareatopless in Miss Litoral, un film care s-a bucurat de un succes incredibil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )