Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

B1 B1,
Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat ca membrii Comisiei de Circulatie din Primaria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteza de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii. Soferii vor putea. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru biodiversitatea Romaniei: Pasari extrem de rare, zarite pe un lac din Ialomita! (FOTO)

O echipa a Societatii Ornitologice Romane a observat miercuri un grup de 6 pasari flamingo pe un lac sarat din judetul Ialomita. Pasarile nu au coloritul roz inca, fiindca nu au ajuns la.

Stefan Hrusca vine Acasa de Craciun si concerteaza la Teatrul National din Bucuresti pe 18 decembrie! (P)

Asa cum ne-a obisnuit, Stefan Hrusca revine de pe meleaguri indepartate, pentru concertele din cadrul turneului Acasa de Craciun! Vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti, dintre care nu vor lipsi: Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara ninge linistit, Linu-i lin! intalnirea cu publicul bucurestean este programata pe 18 decembrie la Sala Mare a Teatrului National. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage. ro, startickets,ro, bilete. ro si blt. ro.

Horoscopul saptamanii 15-21 septembrie 2017. Vesti proaste pentru Berbeci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Exista in viata lor o persoana speciala care le face sa se comporte ca niste adolescente. Se.

MAE: Europarlamentarii romani sustin relocarea Agentiei Europene pentru Medicamente la Bucuresti

Deputatii romani din Parlamentul European au semnat o declaratie de sustinere a candidaturii Romaniei pentru relocarea, la Bucuresti, a Agentiei Europene pentru Medicamente, in contextul.

MAE: Europarlamentarii romani sustin relocarea Agentiei Europene pentru Medicamente la Bucuresti

Deputatii romani din Parlamentul European au semnat o declaratie de sustinere a candidaturii Romaniei pentru relocarea, la Bucuresti, a Agentiei Europene pentru Medicamente, in contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, potrivit uni comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Protest la ambasada Ucrainei din Bucuresti: Manifestantii contesta legea educatiei care desfiinteaza invatamantul in limba materna a minoritatilor

Protest in fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti. Cateva zeci de oameni au iesit sambata dimineata in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de noua legea educatiei din Ucraina,.

Protest la ambasada Ucrainei din Bucuresti: Manifestantii contesta legea educatiei care desfiinteaza invatamantul in limba materna a minoritatilor(VIDEO)

Protest in fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti. Cateva zeci de oameni au iesit sambata dimineata in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de noua legea educatiei din Ucraina,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )